Blizzard gjorde det enkelt att hitta gamla WoW-kompisar

Blizzard gjorde det enkelt att hitta gamla WoW-kompisar

Vi nÀrmar oss snabbt World of Warcraft 15-Ärsjubileum, men innan det kommer World of Warcraft Classic att lanseras senare denna mÄnad. Blizzard vet att det kommer att föra gamla spelare tillbaka till spelet, sÄ det bestÀmde sig för att hitta gamla WoW-vÀnner till en lÀtt uppgift.

Som Kotaku rapporterar har Blizzard skapat ett verktyg som heter Classic Connections 2004-2006, som tar formen av en serie Blizzard-foruminlÀgg och lÀnkar. Om du inte har spelat World of Warcraft innan utvidgningarna började anlÀnda, Àr det hÀr ett bra sÀtt att försöka fÄ kontakt med andra mÀnniskor som du regelbundet bildade en grupp med för alla Är sedan.

Alternativen delas upp i allt finare detaljer, med början med Horde eller Alliance, sedan finns det ett val av en sfÀr och ett specifikt omrÄde dÀr du spelade. SÄ du kan till exempel vÀlja Alliance -> Normal Realms -> Aerie Peak. Vid den tiden kan du lÀgga upp dina uppgifter i trÄden för det valda riket och andra kan göra detsamma. Chansen Àr att du kÀnner igen nÄgon du brukade spela med, eller sÄ kÀnner de igen dig.

Det Àr ett smart system för Blizzard att introducera sÄ nÀra lanseringen av World of Warcraft Classic. Det finns mÄnga bortfallna spelare som skulle vilja spela spelet som det var ursprungligen, men ocksÄ med de vÀnner de fick för nÀstan 15 Är sedan. Nu kan de, eller Ätminstone de kan för alla vÀnner som ocksÄ bestÀmmer att de vill komma tillbaka och spela originalet igen.

World of Warcraft Classic kommer att starta den 27 augusti och tillÄter MMO att spelas i ett expansionslÀge före Burning Crusade. Mer specifikt, eftersom spelet var efter patch 1.12.1 i september 2006. Det Àr vad spelare har bett om, och nu kommer de att fÄ det, men kommer de verkligen att njuta av originalet igen?