Blizzard fastställer lagen om Fireside Gatheringmissbruk – Hearthstone

Blizzard släppte ett nytt alternativt Warlock-porträtt för Hearthstone tidigare denna månad, men kampanjen har inte varit utan kontroverser.

Låst upp uteslutande genom att delta i verkliga Fireside Gatherings, har många spelare försökt kringgå systemet genom att “spoofa” platsen för deras spelklient, eller genom att skapa privata händelser som någon spelare som vänder sig till skulle finna otillgänglig.

I ett uttalande som utfärdades sent igår kväll har Blizzard fördömt dessa försök och varnat för att kontoböter kan utfärdas mot de som missbrukas Fireside Gathering-systemet.

“Med det ökande intresset för Fireside Gatherings and Taverns har vi sett en ökning av händelser skapade med olämplig, falsk eller vilseledande information,” det står.

“Vi vill att inlämningsprocessen för Fireside Gathering ska vara enkel och tillgänglig för våra restaurangägare, men tyvärr har den grad av tillgänglighet också möjliggjort en ökning av olagliga händelser.

“Som ett resultat avsätter vi ytterligare resurser för att granska och granska Fireside Gatherings and Taverns. Vi uppmuntrar dig också att rapportera misstänkta Fireside Gatherings genom att använda länken Rapportera det längst ner på varje händelsessida i listan över Fireside Gatherings. “


Förläggaren beskriver sedan de åtgärder som kan vidtas mot dem som skapar vilseledande eller olagliga händelser.

“Vi vill att Fireside Gatherings ska vara en plats där Hearthstone-samhället kan samlas i en varm och välkomnande miljö.

“Spelare som missbrukar Fireside Gathering-systemet kan få kontostraffar, allt från att deras förmåga att skapa, delta i eller få belöningar från Fireside Gatherings, till handling mot sitt Hearthstone-spelkonto. Exempel på Fireside Gathering-systemmissbruk kan innefatta att skapa händelser med olämpliga namn eller hålla händelser på oåtkomliga platser. “

“Vi kommer också att utfärda kontoåtgärder mot användare som befunnits ha skadlig påverkan på tjänsterna på Fireside Gatherings eller Tavernor i syfte att förstöra upplevelsen för andra spelare.”

Medan många skulle hävda att låsning av en exklusiv belöning som denna bakom en så komplex process alltid kommer att bjuda in missbruk, har händelsen förskräckt av spelare som reser långa sträckor bara för att låsa sig utanför evenemanget när de anländer. Det är om Fireside-samlingen de har rest till existerar naturligtvis.

Om Blizzard väljer att tillhandahålla ytterligare metoder för att låsa upp Nemsy i framtiden kommer vi att täcka meddelandet på Metabomb.

Relaterade Artiklar

Back to top button