Blizzard byter namn på Battle.net (igen) – Hearthstone

Blizzard har pekat runt med föreslagna namnändringar för sin stationära leveransservice Battle, net ett tag nu. För några månader tillbaka meddelade förlaget att det hade lagt sig på Blizzard.net, men det verkar ha ändrat sig igen.

Det nya namnet? Den fullständiga oväntade Blizzard Battle.net, som i grunden ger företaget det bästa av två världar. Så här ser den nya logotypen ut:


Företaget lämnade ett uttalande om förändringen igår kväll:

”När vi meddelade att vi skulle gå över från Battle.net-namnet på vår onlinespeltjänst misstänkte vi att skiftet skulle vara utmanande. Vi förstod att Battle.net stod för något speciellt – det representerar år av delad historia och njutning, gemenskap och vänskap för oss alla och våra spelare.

”Battle.net är det centrala nervsystemet för Blizzard-spel och bindväv som har sammanfört Blizzard-spelare sedan 1996. Tekniken försvann aldrig, men efter att ha övervägt varumärkesförändringen och även hört din feedback är vi inne på överenskommelse om att namnet också ska stanna. Ta det från utvecklaren tidigare känd som Silicon och Synapse, och Chaos Studios, namn är också viktiga.

”Framåt, för att kompensera för några av de ursprungliga problem som vi listade tillbaka i september, kommer vi att ansluta“ Blizzard ”till“ Battle.net ”i vår logotyp för tjänsten och i allmänhet när vi hänvisar till det i tryck: Blizzard Battle .netto.

”Vi uppskattar din feedback och ser fram emot många fler år att samla spelare online.

Relaterade Artiklar

Back to top button