Blizzard avslöjar rekrytera ett vänprogram för Hearthstone – Hearthstone

Blizzard har tillkännagivit ett rekryteringsprogram för Recruit A Friend för Hearthstone, vilket ger spelare kraftfulla incitament för att anmäla sina vänner till spelet.

Det finns ett antal belöningar du kan tjäna för att delta i detta program. När den första personen du rekryterar har nått nivå 20, till exempel, får du en ny Shaman Hero, Morgl the Oracle. Ta en titt på hans avslöjande trailer längre ner på sidan för en uppfattning om vad han handlar om.

Det finns mer! För var och en av de kommande fyra vännerna du rekryterar som slår nivå 20 får du – och de – ett gratis paket Classic-kort.

Du kan ta reda på mer information om Hearthstone’s Recruit A Friend-erbjudande från den officiella webbplatsen och också börja registrera dig för nya rekryter därifrån.

BRYTNING!Vi har allt du behöver veta om Hearthstones nästa äventyr i vår omfattande Karazhan-guide.

Några buggfixar har också släppts vid sidan av det nya erbjudandet. Här är en komplett sammanfattning av allt som finns i de senaste korrigeringsanteckningarna:

Bjud in vänner att spela Hearthstone och få coola belöningar!

Plocka upp den nya Shaman-hjälten, Morgl The Oracle, när din första rekryter uppnår 20 kombinerade nivåer i alla klasser. Tjäna gratis klassiska kortpaket för upp till fyra fler rekryter! ALLA dina rekryter kan tjäna ett gratis Classic-paket! Nya ikoner gör det lättare för åskådare att ta reda på vilket spelläge du spelar. Golden Priest-, Rogue- och Neutral-kort är nu lättare att skilja. Golden Hero Powers visas nu korrekt i arenan. Tinyfin Beach – Få tillbaka det här kortet genom att uppnå Rank 20 eller högre i rankat Play-läge under juli månad. Silithid Swarmer är nu ett odjur. Khadgars porträtt har nu en skugga. Collection Manager visar nu mer exakt nya kort. Upplevelsefältet fylls inte längre efter att ha vunnit ett spel på maxnivå. Vildkortets sällsynthet visas nu ordentligt när du tittar på smaktext. Golden C’Thuns buff animation är nu guld, guld, GULD! Spelare ska inte längre visas som okända efter återanslutning.
[iOS] Hearthstone kommer inte längre att krascha när enheten är i en viss riktning när spelet startas.
[Android] Att ta utmattningsskador efter att korten har gått ut leder inte längre till en krasch på Samsung Galaxy S7-enheter som använder Snapdragon-processorer.
[Mobile] Åtgärdade ett problem som kan förhindra interaktion med Heroes och Hero Powers på mobila enheter.
[Mobile] Du bör inte längre krascha när du klickar på knappen Social för att ta fram vänlistan på telefoner. Fixade några ljud-, grafiska och UI-problem.

Relaterade Artiklar

Back to top button