Blizzard åtagit sig att förbättra Hearthstones Lakkari Sacrifice Quest

Hearthstone-teamet har inte gett upp att göra Warlocks Lakkari Sacrifice Quest till en livskraftig arketyp, enligt ett inlägg på de officiella forumen av speldesignern Dean Ayala.

Vi gillar Warlock-uppdraget, håller med om att det för närvarande inte är så kraftfullt, “ hans inlägg läser i ett svar på en affisch som frågar hur uppdraget kan buffas.

“Det är troligt att det kommer att finnas mer stöd för det i framtiden. Kan inte gå in på detaljerna, men det är en av många arketyper som vi vill ha lite extra stöd för.”

Lakkari Sacrifice-kortet introducerades med årets expansion till Journey to Un’Goro. När uppdraget har spelats och du har kastat bort sex kort med hjälp av mekanismen för kassering läggs ett 5 Mana Nether Portal-kort till din hand. När den har spelats, kallar den här permanenta portalen ett par 3/2-imps på brädet varje gång.


Det är en typ av däck som experimenterades med kraftigt i början av årets första expansion, men det lyckades inte visa sig vara konkurrenskraftigt på lång sikt. För de som inte känner till mekanikern tillåter Discard-systemet att du spelar ovanligt kraftfulla kort, om än på bekostnad av att ett eller flera slumpmässigt valda kort i din hand förstörs.

Som ett resultat är det en uppdelad spelstil som många Warlock-spelare tycker är frustrerande. Lyckligtvis klargjorde ett uppföljningsinlägg från Ayala att spelare inte behöver frukta ett förestående tillströmning av kort som kommer att tvinga mekanikern in i tävlingsmetan.

“Vi har inga planer på att slänga kärntema för någon uppsättning inom en snar framtid. Vi tror att det finns utrymme för ett engångskort för att hjälpa till.”

Så förvänta dig ett extra kort eller två i nästa expansion för att öka livskraften för Lakkari Sacrifice, men utan att göra det till en grundläggande del av Warlock-upplevelsen för nästa år eller mer.

Relaterade Artiklar

Back to top button