Bli annonsfri och mer genom att bli en Canon Rumors PRO.

Under de senaste åren har jag blivit ombedd att ge ett sätt att ge människor möjlighet att direkt stödja denna webbplats och community. Jag ville aldrig ha en “donera” -knapp, så jag har precis lämnat den för att visa reklamintäkter och affiliate-intäkter.

Jag har beslutat att öppna medlemskap för läsare av webbplatsen för att ta bort alla visningsannonser på Canon Rumors, samt tillhandahålla några andra bonusar.

Jag arbetar aktivt med leverantörer för att erbjuda bonusar till CR Pro-medlemmar, oavsett om det är exklusiva rabatter på utrustning och programvara. På CR Pro Lifetime Plus-planen kommer jag att ge bort någon gång gratis varje år, och det kommer sannolikt alltid att hända under Q4 varje år.

Ingen reklamupplevelse snabbar snabbt upp. För de som använder Adblockers får jag det helt, men jag ska vara ärlig när jag säger att jag kommer att gå runt dem inom en snar framtid och det kommer att visas några annonser.

Detta program kommer också att utvecklas, jag ville göra några andra saker, men den nuvarande globala situationen försvårade vissa saker logistiskt, men jag kommer aktivt att försöka tillföra värde till det.

Lifetime och Lifetime Plus erbjuds under en begränsad tid och kommer inte längre att vara tillgängliga efter den 15 september 2020.

Hur uppgraderar jag?

Du måste registrera dig för ett forummedlemskap, detta krävs för att ta bort annonser över hela webbplatsen. Om du klickar på någon av länkarna nedan får du en inloggningsskärm och du klickar bara på “Registrera dig nu” under inloggningsrutan.

Om du redan har ett forummedlemskap behöver du bara klicka på ditt namn längst upp till höger och navigera till “Kontouppgraderingar”.

Tack för att du läste och bidrog till Canon Rykten under de senaste 12+ åren, och förhoppningsvis kommer nästa 12 att bli lika roligt.

Medlemskapsplaner (USD):

CR Pro Årligen $ 20,00 / år

Annonsfri upplevelse i ett år från inköpsdatum Tillgång till VIP-forum Tillgång till köp & sälj-forum (kommer snart) Tillgång till PRO-medlemserbjudanden och rabatter

CR Pro halvårsvis $ 30 / vartannat år

Annonsfri upplevelse i två år från inköpsdatum Tillgång till VIP-forum Tillgång till köp & säljforum (kommer snart) Tillgång till erbjudanden och rabatter för PRO-medlemmar

CR Pro Lifetime $ 75 / för alltid

Annonsfri upplevelse för livet från inköpsdatum Tillgång till VIP-forum Tillgång till Köp & Sälj-forum (kommer snart) Tillgång till PRO-medlemserbjudanden och rabatter

CR Pro Lifetime Plus $ 100 / för alltid

Annonsfri upplevelse för livet från inköpsdatum Tillgång till VIP-forum Tillgång till Köp & Sälj-forum (kommer snart) Tillgång till PRO-medlemserbjudanden och rabatter
En gratis gåva varje år, den första kommer senare 2020

Relaterade Artiklar

Back to top button