Blanda var som helst på iPod

F: På min dator kan jag använda iTunes ‘”shuffle” -funktion i förhållande till alla genrer, artister, album, spellistor etc. som jag väljer, medan det på iPod själv verkar att jag bara kan använda shuffle genom hela mitt sångbibliotek. Finns det något sätt att göra det lika selektivt som på datorn? Jag har över 12 000 spår laddade så den här anläggningen skulle vara mycket hjälpsam.

– Norman

A: Absolut. IPod kan säkert blanda alla behållare med musik (album, artister, spellistor, genrer, kompositörer etc.) precis som iTunes, men visserligen är inställningen för att aktivera den obeskrivet placerad inom iPod: s huvudmeny “Inställningar”. Här kan du ställa in “Shuffle” -funktionen till “Songs”, “Albums” eller “Off”. Den här funktionen kan inte blandas genom att gruppera som iTunes kan, men den liknar annars iTunes-funktionen: aktivera inställningen och nästan allt du spelar blandar därefter.

Vi hör den här frågan hela tiden på Ask iLounge, och vi har alltid önskat att iPod hade ett mer omedelbart sätt att växla en lokal blandningsinställning utan att lämna skärmen Nu spelas. Tills det händer kommer det dock att fungera tillräckligt bra för de flesta.

Relaterade Artiklar

Back to top button