Billigare OnePlus Buds Z lanseras tillsammans med OnePlus 8T nästa vecka

OnePlus-knoppar, OnePlus-öronsnäckor, OnePlus TWS-öronsnäckor, OnePlus-trådlösa öronsnäckor, OnePlus-öronsnäckor, OnePlus-öronsnäckor, OnePlus-öronsnäckor, OnePlus-hörlurar ljudkvalitet

Den 14 oktober lanserar OnePlus inte bara OnePlus 8T utan många andra produkter bredvid. En av produkterna kommer att vara företagets nästa par riktigt trådlösa hörlurar som heter OnePlus Buds Z. Företaget har officiellt retat hörlurarna och avslöjat att de kommer att vara IP55-klassade för damm- och vattenmotstånd.

Dessa öronproppar sägs vara en prisvärd version av OnePlus Buds som lanserades för bara några månader sedan. Förutom IP-klassificeringen avslöjar teasern att OnePlus Buds Z kommer att ha kiselöratoppar. I en av de senaste tweetsna som retade Buds Z, noterade OnePlus ”Oavsett väder kommer du inte att missa ett tak med våra nya IP55-klassade knoppar. Se dem 14 oktober. ”

För några dagar sedan delade OnePlus en bild av en silikonöronsnäcka men teasern avslöjar inte utformningen av den kommande OnePlus Buds Z. Bilden var rubriken ”En helt ny värld av ljud. Kommer snart.”

OnePlus 8T 5G lanseras den 14 oktober: Vad mer kommer OnePlus att lansera?

Rykten tyder på att OnePlus använder ‘Z’ för det kommande öronsnäckan beror på att de kommer att vara överkomliga. För att komma ihåg lanserade OnePlus tidigare OnePlus Bullets Wireless Z som är den billigare versionen av OnePlus Bullets Wireless 2.

OnePlus globala lanseringsevenemang startar klockan 19.30 IST på OnePlus India-webbplatsen den 14 oktober. Även om varumärket planerar att lansera flera nya produkter, kommer evenemangets stjärna definitivt att vara OnePlus 8T.

OnePlus 8T, iPhone 12, Pixel 4a: Telefon lanseras denna månad

Den här gången kommer det att vara första gången företaget inte lanserar en Pro-version. Med andra ord kommer det inte att finnas någon OnePlus 8T Pro den här gången och bekräftelsen på detta har kommit från VD Pete Lau. Lau tror att OnePlus 8 Pro erbjuder allt som ett flaggskepp kan ge och därför inte kräver en efterträdare just nu.

Under tiden tyder vissa rykten på att OnePlus är redo att ta med sig en ny Nord-smartphone under de kommande månaderna. OnePlus har ännu inte officiellt bekräftat den kommande Nord-enheten.

Relaterade Artiklar

Back to top button