Berättelsen och framstegen för uppdragen i mobilspelet The Walking Dead: Our World kommer att vara en exakt kopia av serien 9: e serien

FOTO: Digitala trender

Om du har tittat på eller fortfarande tittar på The Walking Dead behöver jag antagligen inte förklara vad det handlar om. Vad du förmodligen inte vet är dock att spelets skapare har introducerat ett nytt unikt system för att låsa upp de uppdrag som kommer till oss tillsammans med premiären på serien 9: e serien.

Från 8 oktobernär det kommer ut första delen av den 9: e serienkommer nya uppdrag läggas till i spelet varje vecka (alltid den andra dagen efter avsnittet), som kommer att likna de aktuella händelserna i serien med sin berättelse.

Belöning för de mest passionerade fansen

De mest passionerade spelarna som kommer att kunna träffas 3 till 5 dessa speciella uppdrag på mindre än en vecka kommer de att få olika användbara belöningar med vilka de kan förbättra sin virtuella armé ordentligt.

Det finns bara några dagar kvar till den officiella premiären av det nya avsnittet, vilket innebär att du långsamt men säkert kan börja se fram emot en god dos spelglädje.

Relaterade Artiklar

Back to top button