Ben Brode svarar på samhällsskrik över Purify – Hearthstone

Blizzard har släppt en ny Designer Insights-video, en där Ben Brode adresserar de bekymmer som Hearthstone-communityn väckt över det nya Priest-kortet, Purify.

För 2 Mana tystnar kortet en minion på brädet och drar sedan ett kort till spelaren. Efterföljande klagomål om det nyligen avslöjade kortet har centrerats kring en handfull teman.

För det första verkar Purify – på papper åtminstone – vara ganska underdrivet, vilket väcker frågan om varför laget i första hand skulle göra “dåliga” kort. För det andra är prästklassen inte i bra form just nu, och är därför minst kapabel att bära vikten av ett gimmicky-kort i en så smal släppuppsättning. Slutligen finns det frågan om hur Purify kan göra Priest’s Arena-förmögenheter ännu värre.

I Designer Insights-videon som du kan se nedan behandlar Brode dessa problem. Vi har också delat ut de viktigaste kommentarerna om du bara vill veta de viktiga detaljerna snabbt och snabbt.

– Det är ingen hemlighet att Purify inte är kraftfullt, och det var inte tänkt att vara så. Ibland vill de tillåta spelare att göra galna kortlekar, och vissa spelare tycker bara om att tjäna med dåliga kort. Tänk på kejsaren Thaurissan från Blackrock Mountain kontra Majordomo Executus från samma release.

– Interntestning av Purify resulterade i Silence Priest-däck som var mycket roliga att spela – de är bara inte särskilt konkurrenskraftiga eller kraftfulla. Om du inte bryr dig om winrate men det uppmuntrar dig att tänka på att rena en gammal tittare eller att använda Barnes för att kalla till Deathwing innan du använder tystnadseffekten, skulle det vara en bra däck typ för dig. Om inte, så är det bra – du är bara inte den typen av spelare.

– Varför nu med tanke på Priests situation när laget kunde använda chansen att göra klassen bra? Det är rättvis kritik, och teamet läste felaktigt samhällssentimentet i avslöjandet. Att veta vad de vet nu skulle de ha lagt in ett annat kort där.

– Brode hävdar att Purify är bra för spelet, men kanske skulle ha varit bättre i en uppsättning stora flashiga, spännande och kraftfulla Priest-kort. Brode tror att det finns verktyg i Karazhan för att göra Priest konkurrenskraftig igen, och han hoppas att Dragon Priest kommer att stiga igen. Om inte, fortsätter de att avancera Priest i framtida uppsättningar.

– Drömmen är att varje klass har flera konkurrenskraftiga arketyper och 50% vinst. Systemets verklighet är dock mer komplex. Beroende på metan kommer vissa däck över och under det.

– På arenans balans: Priest är en av de sämsta artisterna i Arena och Purify kommer inte att hjälpa. Purify kommer helt att tas bort från arenapoolen.

Relaterade Artiklar

Back to top button