Belkin Soundform Elite Smart-högtalare inkluderar trÄdlös laddning

Belkin Soundform Elite Smart-högtalare inkluderar trÄdlös laddning

Hur kan du fÄ en smart högtalare att sticka ut pÄ en fullsatt marknad? Belkin bestÀmde sig för att samarbeta med ljudexperter och inkludera trÄdlös laddning pÄ sin nya Soundform Elite Hi-Fi Smart Speaker i ett försök att fÄnga vÄr uppmÀrksamhet.

AvtÀckt pÄ CES denna vecka Àr Soundform Elite Belkins bud att kombinera ett Hi-Fi-system, en smart högtalare och en laddningsenhet. För att erbjuda en högkvalitativ ljudupplevelse bildades ett partnerskap med det franska ljudteknikföretaget Devialet, som Àr kÀnt för sina Phantom-högtalare och ExpertförstÀrkare. PÄ grund av detta partnerskap inkluderar Soundform Elite Speaker Active Matching (SAM) -teknologi, vilket förklaras i videon nedan.

Vid maximal volym uppnÄr högtalaren 90 decibel, men du kanske vill stÀnga av den nÀr du anvÀnder den integrerade Google Voice Assistant. Belkin sÀger att förutom att svara pÄ dina frÄgor och spela musik kan du ocksÄ lÀnka till andra Google Assistant-aktiverade högtalare för en upplevelse i flera rum samt att styra andra smarta hemenheter.

NĂ€r det gĂ€ller trĂ„dlös laddning innehĂ„ller Soundform Elite en hĂ„llare för din smartphone som gör att den automatiskt kan börja ladda trĂ„dlöst, förutsatt att din smartphone stöder funktionen. Belkin anvĂ€nder “Push-Push” -teknologi för att sĂ€kerstĂ€lla att alla vibrationer som skapas av högtalaren avbryts sĂ„ att din telefon aldrig rör sig nĂ€r den laddas i vaggan.

Soundform Elite kommer att finnas i antingen vitt eller svart och förvÀntas börja levereras i mars. Det Àr möjligt att förbestÀlla högtalaren direkt frÄn Belkin för 299,99 dollar.