Battle for the Crater är veckans Tavern Brawl – Hearthstone

En ny Tavern Brawl är nu live på alla Hearthstone-servrar, och det är en ny utmaning som heter Battle for the Crater. I det här tillfället tilldelas du automatiskt en slumpmässig hjälte, samt ett däck fokuserat på antingen Elemental- eller Beast-synergier.

Alla trollformler du får i ditt kort kommer att tas från den klass du tilldelats slumpmässigt, men kom ihåg att minion-kort kan komma från vilken klass som helst! De behöver bara vara medlem i den speciella stam du tilldelats, dvs. Beast eller Elemental.

Med tanke på det här slumpmässiga slaget är det lite svårt att ge hårda och snabba tips för att få ditt gratispaket. Det räcker med att säga att du bör försöka få ut maximalt värde av de potentiella synergierna i din hand och försöka tänka en tur eller två framåt hela tiden.

Våra mest populära artiklar:

Om du till exempel får ett Flame Elemental är det mer meningsfullt att hålla fast i den bonusen Battlecry minion tills du kan utlösa den extra effekten av ett framtida, mer effektfullt Elemental-kort. Detta är naturligtvis lättare om du har tillgång till en av de mer användbara hjältekrafterna i spelet och har råd att praktiskt använda den medan du håller tillbaka något.

Om du letar efter att få denna veckas bråk inpackat snyggt och snabbt, verkar det allmänna samförståndet vara att Elemental-däck packar en något sämre stans som deras Beast-bröder. Om du verkligen slår en vägg med Beast-däck, kan du alltid bara medge – du kommer att hjälpa någon annan med en trevlig gratis vinst och få dig närmare en bra Elemental / Hero-kombination.

Personligen älskar vi det här nya evenemanget och kommer tillbaka till det hela veckan! Låt oss veta vad du gör av Battle for the Crater i kommentarerna, samt eventuella tips du har upptäckt för att komma före paketet den här veckan.

Relaterade Artiklar

Back to top button