Balansförändringar ser 7 kort nerfed i patch 6.1.3 – Hearthstone

Blizzard har aviserat planer på att nerfa ett antal Hearthstone-kort som det känns för närvarande obalanserat i spelet och göra turneringen och stegen mindre roliga.

Ändringarna kommer med Patch 6.1.3 och följande kort påverkas.

Rockbiter vapen kostar nu två Mana istället för en. Tunnel Trogg och Totem Golem ansågs för nerfbat, men de kommer att rotera ur Standard relativt snart.


Tuskarr Totemic: I framtiden kommer detta kort bara att kunna kalla till Shamans grundläggande hjältekraft totems. Inga fler gratis Mana Tide Totems eller Totem Golems till dig.


Skriet från Vildmarken: Du måste nu spendera nio Mana för att kasta denna otroligt kraftfulla Hunter-förtrollning. Inte en oväntad nerf på något sätt.


Kör: För billigt, enligt Blizzard, och så när lappen landar kommer detta kort att öka i kostnad från en Mana till två.


Avgift: Billigare i det nya plåstret, men underhuggare med tanke på effekten kommer bara att kunna attackera andra hantlangare – inte fiendens hjälte – på den tur det beviljas.


Kränkande sergeant: En stat nerf här, med minions egen attackmakt reducerad från två ner till en.


Yogg-Saron, Hope’s End: Yogg är det sista kortet för en omarbetning. Helt enkelt, om denna minion kastar en förtrollning som förstör, tystnar eller förvandlar den – eller returnerar den till din hand – så stannar spellcasting-serien död i sina spår. I en annan kommande patch kommer alla överbelastningsstraff som orsakas av trollformeln att tillämpas korrekt på Yoggs ägare.

Blizzard har inte tillhandahållit ett fast utgivningsdatum för plåstret, men säger att det kommer att gå live före Last Call-evenemangen för Hearthstone Championship Tour.

Vad gör du av förändringarna? För långt? Inte tillräckligt? Låt oss veta vad du gör av allt detta i kommentarerna som alltid.

Relaterade Artiklar

Back to top button