Balansförändringar och en ny händelse retades för Hearthstone i februari

Om ändringar ska göras på några av de mer problematiska metakorten i Hearthstone, kommer vi att se dessa ändringar tillämpas i februari, enligt ett kort Twitter-meddelande från spelregissören Ben Brode igår kväll.

“Har läst diskussioner om balans”, börjar det. ”Vi har en uppdatering som kommer nästa månad som innehåller några häftiga händelser, och det är då balansförändringar skulle hända. Vi kommer säkert att meddela alla ändringar när korrigeringsfilen närmar sig. Vi ses på HCT-världsmästerskapet nästa vecka! ”

Även om det inte garanteras en balansuppdatering, ger nyheterna verkligen hopp till dem som känner att Patches the Pirate och Corridor Creeper har blivit alltför utbredda i Hearthstone-metan. Även om lappar kommer att vara begränsade till Wild-läget kommer nästa uppsättning rotation, han kan mycket väl fortsätta att orsaka problem där om han inte tämjs lite nu.


Inlägget ger också en tydlig indikation på att vi kan förvänta oss en ny speciell händelse i spelet nästa månad. Vi såg några av dessa speciella händelser utanför kalendern under 2017, inklusive det populära Arena-läget i dubbla klasser som såg hjältekrafter och klasskort klumpas ihop för en helt annan twist på formatet.

Så snart vi har mer detaljer om antingen nästa händelse eller de föreslagna balansändringarna kommer vi att göra ett inlägg på hemsidan.

Relaterade Artiklar

Back to top button