Att spela All of Call of Duty: Modern Warfare på PC kräver 175 GB

Igår fick PC-spelare som var ivriga efter lanseringen av Call of Duty: Modern Warfare lite av en chock när Activision släppte minimispecifikationen för spelet. Tydligen kräver det 175 GB hårddiskutrymme.

Som Eurogamer rapporterar, medan lagringskravet inte är ett stavfel, har Activision sedan bekräftat att det är en rekommendation snarare än ett krav. Activision är helt enkelt att se till att PC-spelare vet hur mycket hårddiskutrymme de behöver för att kunna spela allt Modern Warfare-innehåll. I det inkluderar förläggaren allt innehåll som förväntas släppas efter lanseringen.

Annat än hårddiskutrymmet kommer de andra minimikravet enkelt att uppnås av de flesta spelriggar, även om de är några år gamla. Activision kräver att din dator kör Windows 7 eller Windows 10 64-bitarsversioner, har en Core i3-4340 eller AMD FX-6300-processor, 8 GB RAM-minne och en GeForce GTX 670, GTX 1650 eller Radeon HD 7950.

Om du planerar att spela Modern Warfare är chansen dock att du vill uppleva det med allt upp till maximalt. För det behöver du Windows 10, en Core i7-9700K eller AMD Ryzen 2700X, 16 GB RAM och en GeForce RTX 2080 Super. Med den typen av hårdvara tillgänglig kommer Modern Warfare att köras i 4K-upplösning med strålspårning och hög bildnivå.

Call of Duty: Modern Warfare lanseras den 25 oktober för PS4, Xbox One och PC.

Relaterade Artiklar

Back to top button