Att spela All of Call of Duty: Modern Warfare pÄ PC krÀver 175 GB

Att spela All of Call of Duty: Modern Warfare pÄ PC krÀver 175 GB

IgÄr fick PC-spelare som var ivriga efter lanseringen av Call of Duty: Modern Warfare lite av en chock nÀr Activision slÀppte minimispecifikationen för spelet. Tydligen krÀver det 175 GB hÄrddiskutrymme.

Som Eurogamer rapporterar, medan lagringskravet inte Àr ett stavfel, har Activision sedan bekrÀftat att det Àr en rekommendation snarare Àn ett krav. Activision Àr helt enkelt att se till att PC-spelare vet hur mycket hÄrddiskutrymme de behöver för att kunna spela allt Modern Warfare-innehÄll. I det inkluderar förlÀggaren allt innehÄll som förvÀntas slÀppas efter lanseringen.

Annat Àn hÄrddiskutrymmet kommer de andra minimikravet enkelt att uppnÄs av de flesta spelriggar, Àven om de Àr nÄgra Är gamla. Activision krÀver att din dator kör Windows 7 eller Windows 10 64-bitarsversioner, har en Core i3-4340 eller AMD FX-6300-processor, 8 GB RAM-minne och en GeForce GTX 670, GTX 1650 eller Radeon HD 7950.

Om du planerar att spela Modern Warfare Àr chansen dock att du vill uppleva det med allt upp till maximalt. För det behöver du Windows 10, en Core i7-9700K eller AMD Ryzen 2700X, 16 GB RAM och en GeForce RTX 2080 Super. Med den typen av hÄrdvara tillgÀnglig kommer Modern Warfare att köras i 4K-upplösning med strÄlspÄrning och hög bildnivÄ.

Call of Duty: Modern Warfare lanseras den 25 oktober för PS4, Xbox One och PC.