AT & amp; T Mobile Share-planer Få $ 10 prishöjning och “bonusdata”

Om du prenumererar på en av AT & T: s Mobile Share-planer, grattis! AT&T har beslutat att du förtjänar en bonus i form av 15 GB extra data varje månad. Det finns dock ett “men”. Priset du betalar för planen varje månad ökar med $ 10.

Som The Verge rapporterar kommer alla som prenumererar på en av AT & T: s Mobile Share-planer att ha en räkning i oktober 2019 som är $ 10 högre. Kunderna kommer uppenbarligen att se detta som ett negativt, men AT&T behandlar det som ett positivt genom att automatiskt höja datatillägget för varje plan med 15 GB. Det klassas ökningen som “bonusdata” som du kan njuta av medan du håller ut prisökningen. Den nya prisuppdelningen och datatilläggen per plan listas på AT & T: s supportwebbplats.

Jag misstänker att många prenumeranter inte kommer att skicka AT&T ett tackmeddelande eller reflektera över hur lyckliga de har att få denna bonusinformation. Istället kommer de mer troligt att undra om att byta till en annan nätleverantör skulle ge dem en ännu bättre bonus i form av prissänkningar.

Som kommentarer på The Verge har påpekat kan man ringa AT&T att klaga på den obligatoriska prishöjningen och extra data som du kanske inte behöver resultera i en prissänkning genom en planändring. Så om den här prishöjningen påverkar dig, ring AT&T och se om du inte kan spara lite pengar inför helgen.

Detta är inte den enda prishöjningen som AT&T nyligen har infört. Förra månaden ökade priserna på AT&T TV Now med 30 procent trots att TV-tjänsten förlorar miljontals kunder. Det billigaste prenumerationsalternativet är TV Now Plus-paketet, som kostar $ 65 (det var $ 50). AT&T introducerade också nya “obegränsade” dataplaner den här månaden, men du måste uthärda video och datastrypning av SD-kvalitet om du inte väljer den dyraste Unlimited Elite-planen.

Relaterade Artiklar

Back to top button