AT & amp; T Mobile Share-planer FĂ„ $ 10 prishöjning och “bonusdata”

AT & amp; T Mobile Share-planer FÄ $ 10 prishöjning och

Om du prenumererar pĂ„ en av AT & T: s Mobile Share-planer, grattis! AT&T har beslutat att du förtjĂ€nar en bonus i form av 15 GB extra data varje mĂ„nad. Det finns dock ett “men”. Priset du betalar för planen varje mĂ„nad ökar med $ 10.

Som The Verge rapporterar kommer alla som prenumererar pĂ„ en av AT & T: s Mobile Share-planer att ha en rĂ€kning i oktober 2019 som Ă€r $ 10 högre. Kunderna kommer uppenbarligen att se detta som ett negativt, men AT&T behandlar det som ett positivt genom att automatiskt höja datatillĂ€gget för varje plan med 15 GB. Det klassas ökningen som “bonusdata” som du kan njuta av medan du hĂ„ller ut prisökningen. Den nya prisuppdelningen och datatillĂ€ggen per plan listas pĂ„ AT & T: s supportwebbplats.

Jag misstÀnker att mÄnga prenumeranter inte kommer att skicka AT&T ett tackmeddelande eller reflektera över hur lyckliga de har att fÄ denna bonusinformation. IstÀllet kommer de mer troligt att undra om att byta till en annan nÀtleverantör skulle ge dem en Ànnu bÀttre bonus i form av prissÀnkningar.

Som kommentarer pÄ The Verge har pÄpekat kan man ringa AT&T att klaga pÄ den obligatoriska prishöjningen och extra data som du kanske inte behöver resultera i en prissÀnkning genom en planÀndring. SÄ om den hÀr prishöjningen pÄverkar dig, ring AT&T och se om du inte kan spara lite pengar inför helgen.

Detta Ă€r inte den enda prishöjningen som AT&T nyligen har infört. Förra mĂ„naden ökade priserna pĂ„ AT&T TV Now med 30 procent trots att TV-tjĂ€nsten förlorar miljontals kunder. Det billigaste prenumerationsalternativet Ă€r TV Now Plus-paketet, som kostar $ 65 (det var $ 50). AT&T introducerade ocksĂ„ nya “obegrĂ€nsade” dataplaner den hĂ€r mĂ„naden, men du mĂ„ste uthĂ€rda video och datastrypning av SD-kvalitet om du inte vĂ€ljer den dyraste Unlimited Elite-planen.