AT & T-kunder kan nu ringa och ta emot samtal på Alexa-enheter

Amazon Echo-enheter har redan en Alexa-funktion som låter dig ringa mobil- och fasta nummer, men nu kan du ta emot samtal — om du har ett AT & T-telefonnummer.

Samtalet behöver inte vara Alexa-till-Alexa; det gör Echo mer som en vanlig AT & T-telefon. När du länkar ditt AT & T-konto till dina Alexa-enheter kan du ringa nummer och ringa personer som är sparade i dina kontakter via röst ensam.

Alexa kommer att meddela uppringare genom att säga “Inkommande samtal från X.” Säg “Alexa, svara” för att acceptera. Om du inte är hemma eller vill skaka Alexa, välj Bortläge i Alexa-appen. Du kan också använda Alexa-rutiner för att stäng av samtal på natten.

ansluta till AT&T i Alexa-appen

AT & T-kunder bör se en uppmaning att ansluta sina konton nästa gång de öppnar Alexa-appen. Men om inte, tryck på Mer längst ned till höger och välj Inställningar> Kommunikation> AT&T och följ instruktionerna på skärmen.

Amazon introducerade först denna mobillänksfunktion utomlands, med Vodafone OneNumber-kunder i Storbritannien och Tyskland och EE-kunder i Storbritannien. Amazon-AT & T-partnerskapet rullade ut på onsdag i USA.

Relaterade Artiklar

Back to top button