AT & amp; T introducerar nya ‘ObegrĂ€nsade’ dataplaner

AT & amp; T introducerar nya 'ObegrÀnsade' dataplaner

AT&T kommer att uppdatera sina obegrÀnsade dataplaner de nÀrmaste dagarna med lanseringen av tre nya alternativ. Vilken du vÀljer beror pÄ hur du kÀnner för SD-videokvalitet och datastrypning.

Som Ars Technica rapporterar heter de tre nya planerna AT&T Unlimited Starter, AT&T Unlimited Extra och AT&T Unlimited Elite. Den första som blir tillgÀnglig blir AT&T Unlimited Starter denna söndag, som kostar $ 65 per mÄnad för en enda linje, eller $ 35 per rad nÀr du köper fyra rader. Det Àr nybörjarplanen med obegrÀnsad data och har dÀrför nÄgra strikta grÀnser, inklusive videor i SD-kvalitet, ingen möjlighet att göra din telefon till en mobil hotspot och datastrypning nÀr som helst AT&T anser att dess nÀtverk Àr överbelastat.

Medan det Àr billigare ger Starter-planen ingen garanti för att du har en anstÀndig anslutningshastighet hela tiden. För att sÀkerstÀlla att du mÄste vÀlja AT & T Unlimited Extra-planen som startar den 3 november, som kostar 75 $ för en rad eller 40 $ om du köper fyra rader. Video Àr fortfarande begrÀnsad till SD-kvalitet, men du fÄr 50 GB data innan nÄgon strypning kan hÀnda och 15 GB mobil hotspot-data.

Om det fortfarande inte Ă€r tillrĂ€ckligt bra, eller om du Ă€r en tung mobil dataanvĂ€ndare, Ă€r AT&T Unlimited Elite-planen det bĂ€sta alternativet. Det finns inget officiellt lanseringsdatum Ă€n “kommer snart”, men vi vet att det kommer att kosta $ 85 för en enda rad eller $ 50 om man köper fyra rader. Det högre priset ger dig 1080p-video, 100 GB obegrĂ€nsad data och 30 GB mobil hotspot-data per mĂ„nad.

Det Àr viktigt att notera att dessa nya obegrÀnsade planer inte inkluderar tillgÄng till WatchTV-tjÀnsten som existerande obegrÀnsade planer gör. IstÀllet Àr det bara Elite-planen som ger tillgÄng till HBO och HBO Max nÀr den startar. Priserna ovan inkluderar inte skatter och avgifter, och förutsÀtter att du har valt autopay och papperslös fakturering.