Asus Zenfone 3 Deluxe kommer snart i indiska butiker, säger Peter Chang

Asus, Asus Zenfone 3 Max, Asus Zenfone 3 Max lansering, Zenfone 3 Max pris, Zenfone 3 Max-funktioner, Zenfone 3 Max specifikationer, batterismartphone, Peter Chang, Asus Indien, Asus India planer, Asus Zenfone 3 Deluxe, Android, smartphones, teknik, teknik nyheter Asus Zenfone 3 Deluxe med Snapdragon 821-processorn kommer att börja säljas i Indien inom några veckor, säger Asus regionchef Peter Chang.

I motsats till vad några av sina konkurrenter tänker på, har Asus inga planer på att samla innehåll med sina smartphones eftersom Chang tror att allt redan är tillgängligt för användare separat. “Vi vill inte samla något som redan finns i överflöd och människor kan konsumera på egen hand”, säger Asus regionchef Peter Chang till indianexpress.com.

Asus Zenfone 3 Deluxe med Snapdragon 821-processorn kommer att börja säljas i Indien inom ett par veckor medan Zenfone 3 Max med ett 4,100 mAh batteri tar lite mer tid. Medan Asus Zenfone 3 Max har ett ganska stort batteri, tar sådana enheter lika lång tid att ladda när de inte levereras med snabb laddningsteknik. Chang sa att tanken med de stora batteritelefonerna var att användarna inte behöver ladda dem hela dagen. ”Du laddar det bara innan du lägger dig. Vi förstår dock att snabbladdningsteknik är viktig för sådana enheter och vi kommer att arbeta med detsamma. ”

Inse att USB Type-C snabbt blir normen, sade Chang att användare behöver tid för att anpassa sig till denna förändring. Medan Zenfone 3 Max inte kommer med USB Type-C, kommer Asus gradvis att införa samma för alla sina framtida smartphones. ”Många av våra smartphones som Zenfone 3 Deluxe levereras med USB Type-C. Men vi valde bort idén till Zenfone 3 Max eftersom många människor fortfarande använder mikro-USB och inte vill ändra omedelbart. Så vi gör förändringen gradvis, sade han.

På frågan varför Asus fortsätter att tillkännage enheter under sin Zenfone 3-serie, sa han: “” 3 “i Zenfone representerar vår tredje generation av smartphones. Idén går tillbaka till när vi började tillverka smartphones. Då var vi nya och tillverkade inte många enheter och därför började vi lansera dem under en serie. ” Han sa att företaget hade en smartphone som heter Zenfone 4 tillbaka när de tillverkade andra generationens enheter. ”Så jag är säker på vad nästa sortiment av Asus-smartphones heter, men vi lanserar nästa uppsättning 2017,” tillade Chang.

Chang insisterar på 2,5D-krökt glasdesign och omvänd laddningsteknik som skiljer Zenfone 3 Max från liknande erbjudanden i kategorin. Han anser att alla andra smarttelefontillverkare är Asus konkurrent. “Nästan alla smarttelefontillverkare finns där i prissegmentet 10 000 till 20 000 kronor, så det blir en mycket tuff marknad. Och därför gör det alla till vår konkurrent, sade han.

På frågan varför de inte tänkte på ett flaggskepp som packar allt från ett stort batteri till överlägsen kamera, sa Chang att en sådan produkt kan bli mycket skrymmande. Han sa att det är mycket viktigt för ett flaggskepp att se snyggt ut och det här är en av de viktigaste funktionerna som användare letar efter i en sådan enhet. ”Och uppriktigt sagt är det ännu inte möjligt att göra en smartphone som ser elegant ut men också har ett 5.000 mAh batteri. Kanske i framtiden men just nu ser det inte ut, ”förklarade Chang. Han avslutade med att säga att Asus inte vill ge sig in i det modulära smartphonesegmentet för tillfället.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button