Asus uppdaterar ProArt-datorer, kastar i Fitness Tracker, ocksÄ

Asus uppdaterar ProArt-datorer, kastar i Fitness Tracker, ocksÄ

BERLIN – Asus öppnade IFA med en smĂ€ll och tillkĂ€nnagav mer Ă€n ett halvt dussin nya produkter förutom sin nya ROG-serie. De riktar sig frĂ€mst till annonsmaterial, Ă€ven om Asus tillkĂ€nnagav en ny smartwatch och vad företaget sĂ€ger Ă€r “den lĂ€ttaste affĂ€rsdatorbĂ€raren pĂ„ marknaden.”

Mac Pro eller Asus ProArt?

De flesta av de nya produkterna ingÄr i Asus ProArt-serie. ProArt StudioBook One, ProArt StudioBook Pro X, ProArt Station D940MX och ProArt Display PA32UCG gÄr med i Apples Mac Pro och MacBook Pro sÄvÀl som Microsofts Surface-sortiment som enheter inriktade pÄ innehÄllsskapare som behöver arbetsstationer och bÀrbara datorer som snabbt kan komplettera processor- och grafik -intensiva uppgifter.

ProArt StudioBook One kör nionde generationens Intel Core i9-processorer tillsammans med Nvidias nya, avancerade mobila GPU för innehÄllsskapare, GeForce Quadro RTX 6000. 4K-skÀrmen har en uppdateringshastighet pÄ 120Hz och har 100 procent Adobe RGB-spektrum delta-E betyg pÄ mindre Àn en för att sÀkerstÀlla noggrannhet med grafikarbete.

ProArt StudioBook Pro X har Asus ScreenPad 2.0 och en nÀstan ramlös 17-tums skÀrm. Den kan konfigureras med en Intel Xeon eller 9: e generationens Intel Core i7-processor och har en Nvidia Quadro RTX 5000 GPU. Det finns en CPU-ansluten RAID-enhet ombord som erbjuder hastigheter pÄ upp till 6 GBps.

Asus ProArt StudioBook Pro X W730G5T

ProArt Station D940MX Àr den enda arbetsstationen som tillkÀnnages hÀr pÄ IFA. Den har ett dubbelsidigt logikkort som rymmer dess CPU, GPU och minne. Den drivs av en 9: e generationens Intel Core i9-processor med upp till 64 GB DDR4-minne, en 512 GB SSD och 1 TB hÄrddisk.

Asus ProArt Station D940MX

Asus tillkÀnnagav ocksÄ ProArt Display PA32UCG att följa med sin arbetsstation. 4K-skÀrmen har en 120Hz variabel uppdateringshastighet och mini-LED-bakgrundsbelysning för att nÄ upp till 1000 nits i full skÀrm ihÄllande ljusstyrka. Den stöder alla större HDR-standarder och DCI-P3, Adobe RGB, sRGB, Rec. 709 och Rec 2020-fÀrgutrymme och ger en delta-E-klassning pÄ mindre Àn en.

AsusPro B9: Den lÀttaste bÀrbara bÀrbara datorn

Asus Asuspro B9

Tre nya ultraportabla bÀrbara datorer tillkÀnnagavs ocksÄ vid evenemanget: AsusPro B9, ZenBook ProDuo och ZenBook Duo.

Med 1,9 pund Àr AsusPro B9 den lÀttaste affÀrsdatorbÀraren pÄ marknaden. Och medan den har en 14-tums skÀrm lyckas den fortfarande behÄlla ett litet fotavtryck tack vare sin 94-procentiga skÀrm-till-kropp-ranson. AsusPro B9 har 10: e generationens Intel Core-processorer och upp till 2 TB lagring ombord.

Asus sa ocksÄ sin ZenBook Pro och ZenBook Pro Duo, som först meddelades pÄ Computex, kommer till Europa.

BÄda Àr ultrabÀrbara bÀrbara datorer som har Asus ScreenPad Plus, en sekundÀr pekskÀrm i full bredd som integreras med skÀrmen och liknar MacBook Pro Touch Bar, men lite bredare. ZenBook Pro Duo har en nionde generationens Intel Core-processor med en Nvidia GeForce RTX 2060 GPU. 4K-pekskÀrmen kommer in pÄ 15,6 tum och Àr Pantone Validated. ZenBook Duo Àr en mindre bÀrbar dator med en 14-tums OLED och 10: e generationens Intel Core i7-processor tillsammans med en GeForce MX250 GPU.

Asus VivoWatch SP

Förutom en mÀngd nya bÀrbara datorer visade Asus upp sina nya VivoWatch SP. Liksom de flesta smartklockor har den en rad fitnessspÄrningsalternativ, men dÀr den verkligen lyser finns i dess hÀlsoövervakningsfunktioner. VivoWatch SP kan spÄra hjÀrtfrekvens, blodtryck, autonom nervaktivitet (ANS-Älder) och stressnivÄ. Asus integrerade ocksÄ AI-funktioner i klockan för dagliga insikter och rekommendationer samt fitnessrekommendationer baserat pÄ din nuvarande hÀlsa. Och för att sÀkerstÀlla att du fÄr den mest exakta lÄngsiktiga informationen kan VivoWatch SP vara upp till 14 dagar mellan laddningarna.

Priser och tillgÀnglighet har Ànnu inte meddelats för nÄgra av de tillkÀnnagivna artiklarna.