Asus ROG Phone II Ultimate Edition levereras med 1 TB lagringsutrymme

Asus ROG Phone II Ultimate Edition levereras med 1 TB lagringsutrymme

BERLIN — Asus tillkĂ€nnagav redan ROG Phone II redan i juli, men det gör vĂ„gor pĂ„ IFA med en ny Ultimate Edition som har snabbare modemprestanda och en jĂ€ttestor 1 TB intern lagring.

Som du kan se har lite förÀndrats pÄ designfronten frÄn förra Ärets ursprungliga ROG-telefon. ROG Phone II har samma estetik i landskapsdesign, tillsammans med ultraljudssensorer och en sidoport för tillbehör (som bilden nedan) och laddning medan du spelar. Huvudskillnaden Àr tillÀgget av ett matt svart fÀrgalternativ för Ultimate Edition.

Bortsett frÄn fÀrg skiljer sig standard- och Ultimate Edition-modellerna Ät nÀr det gÀller lagring, RAM och modem. StandardutgÄvan har upp till 512 GB lagringsutrymme ombord, 8 GB RAM-minne och ett Cat 18-modem som kan nÄ 4G LTE-hastigheter pÄ 1,2 Gbps. Ultimate Edition stöter pÄ saker med 1 TB lagringsutrymme, 12 GB RAM-minne och ett Cat 20-modem för hastigheter upp till 2 Gbps.

Asus ROG Phone II

Bortsett frÄn det Àr telefonerna ungefÀr desamma. De drivs var och en av en Qualcomm Snapdragon 855-processor klockad pÄ 2,96 GHz, tillsammans med en Adreno 640 GPU. De har vardera ett massivt 6000 mAh batteri med 30 W snabb laddning nÀr du anvÀnder den medföljande adaptern. Och de har alla 802.11ax Wi-Fi-anslutning.

Förutom rÄ kraft Àr kanske den mest spelarvÀnliga aspekten hÀr 120Hz 6,59-tums AMOLED-skÀrm, som möjliggör en branschens första latens pÄ 49 ms. Detta borde resultera i extremt smidigt spel.

Asus sÀger att ROG Phone II kommer att finnas tillgÀngligt i slutet av september för 899 euro (cirka 986 $). Ultimate Edition kommer att finnas exklusivt online i oktober för 1199 euro (cirka 1316 $). Vi rapporterar tillbaka med mer information och fullstÀndiga recensioner nÀr vi kommer att spendera lite tid med dessa telefoner, sÄ kom tillbaka snart.