Asus ROG II Smartphone har nÄgra vansinnigt avancerade specifikationer

Asus ROG II Smartphone har nÄgra vansinnigt avancerade specifikationer

Asus senaste smartphone, ROG II, har nÀstan alla avancerade specifikationer du kan förestÀlla dig, frÄn en 120Hz AMOLED-skÀrm och Qualcomms nyaste Snapdragon 855 Plus-processor till 12 GB RAM och tvÄ USB-C-portar.

Du kan ringa Asus senaste försök att producera en spelfokuserad smartphone-överdrift, men enheten Ă€r utformad för att tilltala hardcore-spelare som letar efter bĂ€sta prestanda. “ROG Phone II innehĂ„ller allt vi har lĂ€rt oss frĂ„n vĂ„r första razzia i avancerade speltelefoner och sedan nĂ„gra för att skapa ett annat fickkraftverk i fickan”, sĂ€ger företaget i dagens meddelande.

ASUS ROG 2

Den första razziaen var ganska imponerande, men andra generationens modell tar specifikationerna upp. Resultatet Àr en Ànnu större enhet, som har en 6,59-tums skÀrm och vÀger över ett halvt kilo.

Den nya modellen tar ocksÄ upp tvÄ grepp som vi hade med den första ROG-telefonen: dÄlig batteritid och den udda placeringen av den bakre fingeravtryckssensorn. Du fÄr nu ett 6000 mAh batteri över fjolÄrets 4000 mAh kapacitet och en fingeravtryckssensor som Àr bekvÀmt inbÀddad under telefonens skÀrm.

Asus trodde ocksÄ att det inte rÀckte med en USB-C-port, sÄ den lade till en andra, som stöder DisplayPort 1.4 och USB 3.1 Gen 2-anslutningar. Det finns ocksÄ en tredje Asus egen port, som kan anslutas till företagets tillbehör, inklusive dess spelplatta, stationÀra dockningsstation och en flÀktkylare.

ASUS ROG 2

Andra specifikationer inkluderar 12 GB LPDDR4X RAM, antingen 128 GB lagringsutrymme eller 512 GB UFS 3.0-flashlagring och ett 3,5 mm hörlursuttag. PÄ baksidan av telefonen Àr ett 48MP och 13MP kamerasystem med dubbla linser.

ROG II har dock inte alla avancerade smarttelefonfunktioner. Till exempel hittar du inte en kant-till-kant-skÀrm hÀr. IstÀllet har produkten sportramar pÄ toppen och botten av skÀrmen för att hysa tvillinghögtalarna och en framÄtvÀnd kamera. FÀstena förhindrar ocksÄ att ditt grepp av misstag stör skÀrmen nÀr du spelar tvÄhÀnder.

Det finns inget ord om priset eller om telefonen stöder 5G-anslutningar. Men du kan förvÀnta dig att det blir dyrt nÀr det kommer i september. Den sista generationen ROG-telefon kostade 899 $ olÄst.