Asus ROG II Smartphone har några vansinnigt avancerade specifikationer

Asus senaste smartphone, ROG II, har nästan alla avancerade specifikationer du kan föreställa dig, från en 120Hz AMOLED-skärm och Qualcomms nyaste Snapdragon 855 Plus-processor till 12 GB RAM och två USB-C-portar.

Du kan ringa Asus senaste försök att producera en spelfokuserad smartphone-överdrift, men enheten är utformad för att tilltala hardcore-spelare som letar efter bästa prestanda. “ROG Phone II innehåller allt vi har lärt oss från vår första razzia i avancerade speltelefoner och sedan några för att skapa ett annat fickkraftverk i fickan”, säger företaget i dagens meddelande.

ASUS ROG 2

Den första razziaen var ganska imponerande, men andra generationens modell tar specifikationerna upp. Resultatet är en ännu större enhet, som har en 6,59-tums skärm och väger över ett halvt kilo.

Den nya modellen tar också upp två grepp som vi hade med den första ROG-telefonen: dålig batteritid och den udda placeringen av den bakre fingeravtryckssensorn. Du får nu ett 6000 mAh batteri över fjolårets 4000 mAh kapacitet och en fingeravtryckssensor som är bekvämt inbäddad under telefonens skärm.

Asus trodde också att det inte räckte med en USB-C-port, så den lade till en andra, som stöder DisplayPort 1.4 och USB 3.1 Gen 2-anslutningar. Det finns också en tredje Asus egen port, som kan anslutas till företagets tillbehör, inklusive dess spelplatta, stationära dockningsstation och en fläktkylare.

ASUS ROG 2

Andra specifikationer inkluderar 12 GB LPDDR4X RAM, antingen 128 GB lagringsutrymme eller 512 GB UFS 3.0-flashlagring och ett 3,5 mm hörlursuttag. På baksidan av telefonen är ett 48MP och 13MP kamerasystem med dubbla linser.

ROG II har dock inte alla avancerade smarttelefonfunktioner. Till exempel hittar du inte en kant-till-kant-skärm här. Istället har produkten sportramar på toppen och botten av skärmen för att hysa tvillinghögtalarna och en framåtvänd kamera. Fästena förhindrar också att ditt grepp av misstag stör skärmen när du spelar tvåhänder.

Det finns inget ord om priset eller om telefonen stöder 5G-anslutningar. Men du kan förvänta dig att det blir dyrt när det kommer i september. Den sista generationen ROG-telefon kostade 899 $ olåst.

Relaterade Artiklar

Back to top button