Ashtar Sheran hade rÀtt: Mikrochips under vÄr hud börjar bli en enorm hit

Ashtar Sheran hade rÀtt: Mikrochips under vÄr hud börjar bli en enorm hit
FOTO höger Amal Graafstra / flickr.com

Svenskarna har funnit att det att ha ett chip under huden ger ganska anstÀndiga fördelar i den digitala tidsÄldern. Det Àr dÀrför fler och fler mÀnniskor skjuter honom i kroppen. Men experter sÀger att det bara Àr en tidsfrÄga innan andra tekniskt eller ekonomiskt avancerade lÀnder börjar gÄ före med gott exempel.

Det följer dÀrför att konspirationerna i samband med ett liknande kontroversiellt Àmne inte var sÄ lÄngt ifrÄn sanningen. Naturligtvis Àr det Ànnu inte klart att det hÀr Àr vÄr framtid, men allt som hÀnder just nu antyder att det fortfarande sover dÀr.

Och du skrattade Ă„t Ashtar hela tiden https://t.co/sBDbeZ2dYk

– TREND Weekly (@etrend_sk) 28 maj 2018

Ett mikrochip under huden kan ersÀtta nycklar, identitetshandlingar, resebiljetter eller till och med en sÄdan plÄnbok. Han behöver helt enkelt inte lÀngre bÀra med sig saker som ingÄr i hans vardagliga utrustning idag, och det betyder betydligt mer komfort. Det Àr ocksÄ en stor hit i Sverige av dessa skÀl.

Webbplatsen informerade om trenden AP, som ocksÄ publicerade en mycket intressant rapport, dÀr vi med egna ögon kan se spÀnningen i de nÀmnda fördelarna. Som han skriver TREND, pÄ bara tre Är har mer Àn tre tusen svenskar börjat chippa, sÄ det Àr lÄngt ifrÄn ett sÄ försumbart antal.

Mer information och visuella detaljer finns i videon nedan.