Argon One Case flyttar alla Raspberry Pi 4-portar bakåt

Raspberry Pi en-kortdator kan vara liten, men med portar på mer än en sida kan det bli lite av en sprawling av kablar när installationen är klar. Ett nytt ärende syftar till att fixa det genom att helt enkelt flytta alla portar till samma sida.

Som Liliputing rapporterar lovar Argon One från Argon 40 att lösa dina kabelhanteringsproblem. Det är ett aluminiumfodral som är anpassat för Raspberry Pi 4-kortet, men innehåller också ett adapterkort som sitter vid sidan av Pi och ansluts till USB-C-strömporten, två mikro-HDMI-portar och ljudporten. Därefter replikeras dessa portar på baksidan av fodralet bredvid USB 2.0-, USB 3.0- och Gigabit Ethernet-portarna. En annan trevlig att ha beroende på dina önskemål är en strömbrytare på baksidan för att säkert stänga av Raspberry Pi. Det betyder att fodralet är fritt från knappar, portar eller lampor sett framifrån eller från sidan.

På toppen av Argon One finns tre luftflödesventiler och inuti finns också en fläkt och förlängningspelare som gör att fodralet kan fungera som en gigantisk kylfläns för den varmgående brädan. Din Raspberry Pi bör därför ha sin temperatur lätt under kontroll även vid full belastning. Baksidan av det övre höljet hålls magnetiskt och kan tas bort för att avslöja ett GPIO-urtag och etiketter med enkel åtkomst till stiften inuti.

2GB Raspberry Pi 4 sjönk nyligen i pris till $ 35, och en $ 50 högkvalitativ kamera som just lanserades för enkortdator. Argon One är tillgänglig för $ 20 från återförsäljaren Waveshare, men du betalar lite mer för det via en onlinebutik som Amazon.

Relaterade Artiklar

Back to top button