Arena-synergipick kommer att tas bort i en framtida patch – Hearthstone

Det kontroversiella synergy pick-systemet – som läggs till Hearthstones Arena strax före lanseringen av Knights of the Frozen Throne – kommer att tas bort i en kommande patch. Nyheten bekräftades av designern Mike Donais i ett Reddit-inlägg under helgen.

Synergy-val säkerställer att vissa kort presenteras för spelaren redan i början av Arena-utkastningsprocessen. Tanken är att dessa kort sedan kan användas för att försiktigt “styra” ritningsfasen och ge spelarna möjlighet att bygga en kortlek runt dessa grundläggande synergifundament.

Systemet har emellertid kommit under en hel del eld de senaste veckorna. Några av de inledande synergikorten anses vara mycket kraftfullare än andra, medan andra spelare tycker att denna förändring representerar för mycket manipulation från Blizzards sida, vilket tar bort något från “renheten” i Arena-utarbetningsprocessen.

Nu vet vi att systemet är på väg ut, även om ett datum för ändringen ännu inte har bekräftats. Allt vi vet är att förändringen inte kommer att ingå i den nyligen aviserade balanseringsplåstret, där fem kort blir antingen mindre kraftfulla eller dyrare.

Vi kommer att uppdatera den här nya historien så snart vi har ett fullständigare uttalande från Blizzard om pensionen av arenasynergier. Vad tyckte du om det nya systemet? Se till att du röstar i omröstningen nedan och låt oss veta dina tankar i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button