Arcade1Up lÀgger till Wi-Fi i 4-spelare NBA Jam-skÄp

Arcade1Up lÀgger till Wi-Fi i 4-spelare NBA Jam-skÄp

LAS VEGAS — NBA Jam kom ut för 26 Ă„r sedan, och det (och sĂ€rskilt dess Tournament Edition-uppföljare) stĂ„r som ett av de bĂ€sta sportvideospel som nĂ„gonsin gjorts. Det var en klassiker i arkader, och det var en klassiker pĂ„ Super Nintendo och Sega Genesis. Tack vare Arcade1Up kan det nu bli en klassiker i hemmaklasser med en mycket stor uppgradering: multiplayer online.

CES 2020 Bug Art

Arcade1Ups nya arkadskÄp NBA Jam Àr ett skÄp med fyra spelare som driver arkadversionen av den ursprungliga NBA Jam, tillsammans med NBA Jam: Tournament Edition och NBA Hang Time. Och Arcade1Up gjorde detta tillkÀnnagivande genom att rulla ut en gigantisk NBA Jam-arkadmaskin pÄ CES 2020. Den tvÄ vÄningar höga maskinen finns inte att köpa (Arcade1Up gjorde samma sak med ett jÀtte Marvel Super Heroes-skÄp pÄ CES 2019), men det signalerar en mer blygsam version som kommer till butiker och hem.

Arcade1Ups NBA Jam arkadskÄp

ArkadskÄpet NBA Jam Àr Wi-Fi-anslutet, en första för Arcade1Ups produkter. Den ansluter till internet och lÀnkar till andra NBA Jam-maskiner för multiplayer pÄ upp till fyra maskiner över hela Nordamerika. Det hÀr Àr inte en ny funktion för moderna konsol- eller PC-spel, men för ett arkadspel i början av 90-talet Àr det ganska nytt.

Arcade1Up tillkÀnnagav ocksÄ flera andra nya arkadskÄp, inklusive en sit-down-version av Star Wars arkadskÄp som vi granskade förra Äret. De andra skÄpen Àr konventionella stÄende arkadmaskiner: Frogger (med Frogger och Time Pilot), Golden Axe (med Golden Axe, Golden Ax II: The Revenge of Death Adder, Altered Beast, Shinobi och Wrestle Wars) och Burger Time (med Burger Time, Bad Dudes, Caveman Ninja och Karate Champ).

Alla skÄp Àr i tre fjÀrdedelar jÀmfört med kommersiella arkadskÄp och Àr standardskalan för Arcade1Up.

Förutom arkadspel samarbetar Arcade1U med Zen Studios för att tillverka digitala flipperspel som har Zen Studios bordslayout senare i Är.