Är Return of the Lich King nästa expansion? – Hjärtsten

Vi kommer till det skedet av Un’Goros livslängd där ryktfabriken håller på att försöka dra slutsatsen om Nästa expansion som kommer att träffa Hearthstone.

När de inledande gambitsna går är den här ganska bra och kommer med tillstånd av Redditor PenguinJ2, som räknar med att Return of the Lich King blir nästa Hearthstone-expansion.

Teorin går lite så här:

– Namnet Return of the Lich King varumärkades av Blizzard för ungefär fyra månader sedan. Vid ungefär samma tid som detta registrerades också domänen returnofthelichking.com.

– De två sista Hearthstone-kortbackarna antyder en Lich King-expansion. Mays kort tillbaka var tema runt Sunwell och Juni kommer att vara Dalaran. Om juli är Northrend är det mycket troligt att nästa Hearthstone-expansion baseras på Lich King eftersom det är de tre platserna som Arthas besöker i den ordningen.

I reklamkonstverket för det aktuella året för mammut finns Death Knight-runor. Du kan se bilden nedan:

Våra mest populära Hearthstone-artiklar:

Om detta verkligen visar sig vara nästa Hearthstone-expansion, väcker det den uppenbara frågan om vi kommer att se Death Knight läggas till i hjältens lista i spelet. Detta var den första hjälten efter lanseringen som tillkom till World of Warcraft med släppandet av Wrath of the Lich King, trots allt, och så tematiskt skulle det vara vettigt.

Innan du blir för upphetsad över allt detta, är det inte bortom möjligheterna att varumärkesregistreringen hänvisar till en kommande ny del i den vanliga Warcraft RTS-serien – på inget sätt omöjligt när du anser att den nuvarande StarCraft-trilogin med spel är allt annat än avslutade.

Vi kommer att hålla ett öga på den här och kommer att ge dig information om ytterligare teorihantverk som kommer upp!

Relaterade Artiklar

Back to top button