Är detta Galaxy Note 10?

Tidigare denna månad skickade Samsung ut inbjudningar till nästa “Unpacked” lanseringsevenemang den 7 augusti i Brooklyn. Vi förväntar oss att Galaxy Note 10 kommer att avslöjas, men det ser ut som om vi inte behöver vänta längre för att se den nya telefonen om man ska tro på dessa läckta bilder.

Som Liliputing rapporterar twittrade Twitter-användaren Ishan Agarwal bilder som visar Galaxy Note 10 i silver och svart yta. Om de är riktiga, vilket de ser ut att vara, avslöjar de en hel del om Samsungs nästa premium-smartphone.

OCH HÄR ÄR DET! Din första titt på Samsung Galaxy Note10 Silver och Black färgalternativ bilder! Är inte lutningen bara fantastisk? Jag älskar designen, hur är det med dig? * Vänligen kreditera om du använder, inte använder vattenstämplar. * #Samsung # GalaxyNote10 # GalaxyNote10 # Uppackad pic.twitter.com/emW36lApaw

– Ishan Agarwal (@ ishanagarwal24) 10 juli 2019

Som du kan se är framsidan av Note 10 helt skärm med endast en liten hålslagskamera placerad centralt längst upp. På baksidan har kamerorna placerats över till höger och det finns ingen fingeravtryckssensor. Detta tyder på att Samsung har bytt till att använda en skärmlösning för fingeravtrycksskanningar, vilket är mycket välkommet om det visar sig vara både snabbt och pålitligt.

Vi kan inte se telefonens övre och nedre del så det är fortfarande ett mysterium om hörlursuttaget har gått som vi misstänker. Men volym- och strömknapparna finns kvar. Men kan du se vad som saknas? Den dedikerade Bixby-knappen.

Hårdvaran inuti är garanterat avancerad och naturligtvis finns det S-Pen att leka med. Galaxy Note 9 ($ 999,99 på Amazon Canada) ägare kommer säkert att tycka om vad de ser här, vilket gör en uppgradering väldigt frestande, och när det bara ser ut kommer Not 10 att fånga upp iPhone-ägare.

Relaterade Artiklar

Back to top button