Är detta Galaxy Note 10?

Är detta Galaxy Note 10?

Tidigare denna mĂ„nad skickade Samsung ut inbjudningar till nĂ€sta “Unpacked” lanseringsevenemang den 7 augusti i Brooklyn. Vi förvĂ€ntar oss att Galaxy Note 10 kommer att avslöjas, men det ser ut som om vi inte behöver vĂ€nta lĂ€ngre för att se den nya telefonen om man ska tro pĂ„ dessa lĂ€ckta bilder.

Som Liliputing rapporterar twittrade Twitter-anvÀndaren Ishan Agarwal bilder som visar Galaxy Note 10 i silver och svart yta. Om de Àr riktiga, vilket de ser ut att vara, avslöjar de en hel del om Samsungs nÀsta premium-smartphone.

OCH HÄR ÄR DET! Din första titt pĂ„ Samsung Galaxy Note10 Silver och Black fĂ€rgalternativ bilder! Är inte lutningen bara fantastisk? Jag Ă€lskar designen, hur Ă€r det med dig? * VĂ€nligen kreditera om du anvĂ€nder, inte anvĂ€nder vattenstĂ€mplar. * #Samsung # GalaxyNote10 # GalaxyNote10 # Uppackad pic.twitter.com/emW36lApaw

– Ishan Agarwal (@ ishanagarwal24) 10 juli 2019

Som du kan se Àr framsidan av Note 10 helt skÀrm med endast en liten hÄlslagskamera placerad centralt lÀngst upp. PÄ baksidan har kamerorna placerats över till höger och det finns ingen fingeravtryckssensor. Detta tyder pÄ att Samsung har bytt till att anvÀnda en skÀrmlösning för fingeravtrycksskanningar, vilket Àr mycket vÀlkommet om det visar sig vara bÄde snabbt och pÄlitligt.

Vi kan inte se telefonens övre och nedre del sÄ det Àr fortfarande ett mysterium om hörlursuttaget har gÄtt som vi misstÀnker. Men volym- och strömknapparna finns kvar. Men kan du se vad som saknas? Den dedikerade Bixby-knappen.

HÄrdvaran inuti Àr garanterat avancerad och naturligtvis finns det S-Pen att leka med. Galaxy Note 9 ($ 999,99 pÄ Amazon Canada) Àgare kommer sÀkert att tycka om vad de ser hÀr, vilket gör en uppgradering vÀldigt frestande, och nÀr det bara ser ut kommer Not 10 att fÄnga upp iPhone-Àgare.