Apples WatchOS 7 Beta är nu tillgänglig för nedladdning

Apple Watch-ägare kan nu testa den första offentliga betaversionen för watchOS 7.

På måndag gjorde Apple programvaran tillgänglig över företagets Beta-program. Detta är första gången företaget släppte en betaversion för watchOS till konsumenterna. Tidigare var testversionerna endast tillgängliga för utvecklare, vilket förnekade allmänheten en chans att förhandsgranska de kommande funktionerna. Men det förändras idag med watchOS 7.

För att testa beta måste du logga in och sedan registrera din Apple Watch i programmet. Du behöver också en iPhone som redan finns i iOS beta 14-programmet.

Användare som laddar ner programvaran får tillgång till watchOS 7: s nya sömnspårningsfunktion. Även om du redan kan ladda ner tredjepartsappar för sömnspårning till produkten, har Apple äntligen beslutat att skapa sina egna.

Handtvätt-appen på watchOS 7
(Kredit: Apple)

En annan intressant funktion är watchOS 7: s förmåga att upptäcka när du tvättar händerna. En 20-sekunders timer kan sedan visas och berättar hur mycket längre du behöver skrubba.

Andra tillägg till watchOS 7 inkluderar nya urtavlor, en förbättrad Workout-app och stöd för språköversättningar från Siri. Företaget varnar dock för att du bara ska testa betaversionen om du är villig att uthärda någon potentiellt buggy-programvara.

“Observera att Apple Watch inte kan återställas till tidigare släppta OS-versioner när den offentliga betaversionen har installerats”, tillägger företaget i en FAQ. En annan nackdel är hur VoiceOver-funktionen för närvarande inte stöds i watchOS 7 beta.

För de som är villiga att vänta, kommer den officiella watchOS 7-utgåvan att anlända någon gång i höst.

Relaterade Artiklar

Back to top button