Apples nyaste iPhones avancerar pÄ alla sÀtt utom pris

Apples nyaste iPhones avancerar pÄ alla sÀtt utom pris

“Vad som gĂ„r upp mĂ„ste komma ner: Det Ă€r en fysiklag och nu av iPhones. Efter att iPhone X hade brutit mot $ 1000 för vissa versioner har Apple sĂ€nkt priset pĂ„ en av sina telefoner.

Why Axis Bug

I gÄrsdagens Apple-evenemang introducerades tre nya telefoner: iPhone 11, iPhone Pro och iPhone 11 Pro Max. IngÄngsnivÄn iPhone 11 Àr tÀnkt att ersÀtta iPhone XR och börjar pÄ $ 699, jÀmfört med XRs pris pÄ $ 749. IPhone Pro och Pro Max kostar $ 999 respektive $ 1.099, vilket sÀtter dem i nivÄ med sina föregÄngare, iPhone XS och XS Max. Apple sÀnkte ocksÄ priserna pÄ Àldre modeller av telefoner, med iPhone 8 som nu börjar pÄ $ 499 och iPhone X frÄn $ 599.

Om kunder inte fick meddelandet att Apple inte strĂ€var efter att iPhone ska bli kĂ€nd som den dyraste telefonen pĂ„ marknaden, tog det Deirdre O’Brien, senior vice president för detaljhandel och mĂ€nniskor, pĂ„ scenen för att prata om sitt inbytesprogram. Programmet Ă€r i princip Apple GiveBack bytt namn. Den som köper en iPhone 11 och lĂ€mnar in en iPhone 8 Plus fĂ„r en ny telefon som börjar pĂ„ 399 $. En iPhone 11 Pro börjar pĂ„ $ 599 med en iPhone X-inbyte. Och kunder kan kompensera kostnaden för en förstklassig iPhone 11 Pro Max med en iPhone X-inbyte, vilket sĂ€nker det till ett startpris pĂ„ 699 USD. Det finns ocksĂ„ möjlighet att betala för telefoner med mĂ„natliga planer.