Apples chefdesigner Àr tillbaka: Jony Ive ÄtervÀnder till enheterna efter tvÄ Är

Apples chefdesigner Àr tillbaka: Jony Ive ÄtervÀnder till enheterna efter tvÄ Är

I flera Är har Apples Jony Ive, Apples chefdesigner, varit en av de vackraste, iögonfallande enheterna som nÄgonsin designats. Efter en paus pÄ flera Är ÄtervÀnde han till positionen som designchef i det rikaste företaget i vÀrlden.

Jony Ive leder Apples designteam igen efter tvĂ„ Ă„rs tystnad. Han gjorde det efter att ha hjĂ€lpt till att utforma företagets nya huvudkontor, Apple Park. “NĂ€r Apple Park Ă€r fĂ€rdigt mĂ„ste cheferna för designavdelningarna rapportera igen till Jony Ivo, som fortsĂ€tter att fokusera enbart pĂ„ design,Företagets taleskvinna, Amy Bessette, bekrĂ€ftade.

Det Àr vettigt för Mr. Ivo. Han har tillbringat mycket av sin professionella karriÀr med att designa de mest ikoniska enheterna. Dess mest framgÄngsrika mönster inkluderar sÀkert iPod, iPad och iPhone. Vi Àr sÀkra pÄ att mÄnga Apple-fans kommer att vara nöjda med hans Äterkomst.

Ive gick med i Apple 1992 och arbetade senare med den ursprungliga iMac och slutligen slutade med att designa iPhones och iPads under Steve Jobs.