Apples chefdesigner är tillbaka: Jony Ive återvänder till enheterna efter två år

Apples chefdesigner är tillbaka: Jony Ive återvänder till enheterna efter två år

I flera år har Apples Jony Ive, Apples chefdesigner, varit en av de vackraste, iögonfallande enheterna som någonsin designats. Efter en paus på flera år återvände han till positionen som designchef i det rikaste företaget i världen.

Jony Ive leder Apples designteam igen efter tv√• √•rs tystnad. Han gjorde det efter att ha hj√§lpt till att utforma f√∂retagets nya huvudkontor, Apple Park. “N√§r Apple Park √§r f√§rdigt m√•ste cheferna f√∂r designavdelningarna rapportera igen till Jony Ivo, som forts√§tter att fokusera enbart p√• design,F√∂retagets taleskvinna, Amy Bessette, bekr√§ftade.

Det är vettigt för Mr. Ivo. Han har tillbringat mycket av sin professionella karriär med att designa de mest ikoniska enheterna. Dess mest framgångsrika mönster inkluderar säkert iPod, iPad och iPhone. Vi är säkra på att många Apple-fans kommer att vara nöjda med hans återkomst.

Ive gick med i Apple 1992 och arbetade senare med den ursprungliga iMac och slutligen slutade med att designa iPhones och iPads under Steve Jobs.