Apple uppdaterar MacBooks, startar tillbaka skolan

Det kan vara sommarens tjocklek, men Apple startade bara sin Back to School-kampanj och uppdaterade MacBook Air och MacBook Pro i tid till hösten.

Retina 13-tums Air () har nu True Tone-teknik, som “automatiskt justerar skärmens färgtemperatur för en bekvämare tittarupplevelse”, sa Apple. Kanske ännu mer spännande, det har nu ett lägre pris. Tidigare $ 1.199 börjar Air nu på $ 1.099 eller $ 999 för studenter.

13-tums MacBook Pro

Under tiden har 13-tums MacBook Pro () på grundnivå nu den senaste fyrkärniga Intel Core i5-processorn “för upp till två gånger snabbare prestanda”, en Touch Bar och Touch ID, True Tone Retina-displayteknik, Apples T2 säkerhetschip och “uppslukande stereohögtalare med brett stereoljud.” Den är tillgänglig från 1 299 $ eller 1 199 $ för studenter, samma som tidigare.

Båda maskinerna är tillgängliga idag som en del av Back to School-kampanjen. Apple erbjuder studenter för högre utbildning, deras föräldrar, lärare, personal och hemskolelärare ett gratis par Beats Studio 3 trådlösa hörlurar med köp av en kvalificerad Mac-bärbar dator eller iMac via Apple Education Store. Beats Studio 3 kostar normalt $ 349,95.

“Högskolestudenter älskar Mac – det är anteckningsboken de litar på från sovsal till klassrummet och det främsta valet bland studenter för högre utbildning”, sa Apples Senior Director för Mac Product Marketing Tom Boger i ett uttalande. “Med ett lägre studentpris på $ 999 för MacBook Air och den uppdaterade 13-tums MacBook Pro med snabbare prestanda, Touch Bar och Touch ID till $ 1 199 för studenter har det aldrig varit en bättre tid att ta en Mac till college.”

Med introduktionen av dessa nya bärbara datorer slutade Apple idag att sälja några andra: 12-tums MacBook och tidigare generation MacBook Air, enligt 9to5Mac.

Relaterade Artiklar

Back to top button