Apple Tips ‘Time Flies’ Event den 15 september

Apple bekräftade idag att det kommer att hålla en 15 september-händelse, där det sannolikt kommer att avslöja den nya Apple Watch och möjligen bland annat iPhone 12-serien.

Få detaljer avslöjades; tillkännagivande taggen är Time Flies, vilket tyder på att Apple Watch står på dagordningen. Precis som sin Worldwide Developer Conference (WWDC) i sommar blir nästa veckas presentation ett virtuellt evenemang. Det startar klockan 10 PT / 13:00 ET från Apple Park och kommer att streamas live på Apples webbplats.

Tweet

Nyheten kommer efter att eagle-eyed Twitter-användare såg en Apple Event-emoji-hashtag tidigare idag. Det fick folk att föreslå att nyheter kan komma den här veckan, men det verkar som om vi måste vänta några dagar.

När det gäller vad man kan förvänta sig är tiden rätt för en ny iPhone; förra årets iPhone 11-serie debuterade den 10 september. Det var naturligtvis innan COVID, och Apple har redan varnat för att nästa iPhones kanske kommer senare än vanligt. “Som ni vet började vi sälja nya iPhones i september. I år beräknar vi att leveransen ska vara tillgänglig några veckor senare”, sa Apple CFO Luca Maestri i juli.

Så kanske Apple tillkännager iPhone 12-serien nästa vecka, men släpper dem inte förrän i oktober. Eller så kan vi behöva vänta några fler veckor på iPhone-nyheter. Bloomberg säger att det är det senare, med nästa veckas evenemang som fokuserar på Apple Watch, iPad och ljudenheter.

Förra hösten kom också Apple Watch Series 5, så en Series 6 kommer sannolikt att tillkännages nästa vecka. Här är vad vi tyckte om den nya watchOS 7 beta.

Apple kommer förmodligen att tillkännage de offentliga lanseringsdatum för iOS 14 och macOS Big Sur, som båda är offentliga beta just nu.

Relaterade Artiklar

Back to top button