Apple tillkÀnnager sina favoritappar och spel frÄn 2019

Apple tillkÀnnager sina favoritappar och spel frÄn 2019

Med mer Àn 2 miljoner val erbjuder Apples App Store ett robust urval av appar. Men med sÄ mÄnga alternativ kan det vara en utmaning att hitta den bÀsta appen för dina behov. För att göra det enklare har Apple hundratals redaktörer runt om i vÀrlden som testar nya appar och kuraterar App Store med sina favoriter.

Varje Är samlas Apples redaktion för att vÀlja Ärets favoritappar och spel. I Är var ett sÀrskilt spÀnnande Är med introduktionen av Apple Arcade och iPadOS. Och efter mÄnader av överlÀggningar har Apple officiellt tillkÀnnagett sina favoritappar och spel för 2019. HÀr Àr en snabb genomgÄng.

Dragon’s Trap och The Explorers tilldelades Ă„rets Apple TV-spel respektive Årets app. DotEmu’s Drakens fĂ€lla Ă€r en tankevĂ€ckande redesign av det Ă€lskade retrospelet med nya handritade illustrationer och ett uppdaterat soundtrack. Utforskarna lĂ„ter dig ta en fantastisk 4K-turnĂ© runt om i vĂ€rlden. Du kan ocksĂ„ bidra med dina egna foton pĂ„ omrĂ„den som Ă€nnu inte har undersökts för att fĂ„ chansen att vinna en expedition med The Explorers-teamet.

Med introduktionen av Apple Arcade i höst gjorde nÀstan 100 nya och omdesignade spel vÀg till det mesta av Apples hÄrdvara. Och medan alla de nya spelen Àr helt fantastiska valde Apple Sayonara Wild Hearts som Ärets Apple Arcade Game. Med sina livfulla illustrationer och vallmo soundtrack kÀnns Sayonara Wild Hearts som en musikvideo som tar dig genom en ung kvinnas liv som gÄr pÄ uppdrag för att hitta sig sjÀlv genom att undersöka sitt förflutna.

Affinity Publisher vinner Ärets Mac-app. Det Àr ett billigt alternativ till Adobes InDesign som Àr lÀtt att anvÀnda och har ett underbart grÀnssnitt. Det Àr bara en del av en uppsÀttning appar inklusive Affinity Photo och Affinity Designer som erbjuder mÄnga av de funktioner du hittar i Adobes Creative Cloud till ett lÀgre pris.

Årets iPad-app gĂ„r till Flow frĂ„n Moleskine. Flow Ă€r en digital tolkning av Moleskines ikoniska anteckningsbok som gör det enkelt att rita som att plocka upp din Apple Pencil och vĂ€lja frĂ„n en palett med olika skriv- och mĂ„larverktyg.

Hyper Light Drifter tar titeln Ärets iPad-spel. I detta 16-bitars Àventyrsspel har Drifter, spelets huvudperson, tillgÄng till en glömd teknik som kan bota en sjukdom som har tagit över hans samhÀlle. Det Àr en underbar hyllning till rollspel som The Legend of Zelda.

Gris Àr ett underbart spel som vinner titeln Mac Game of the Year. Gris Àr en meditation pÄ förlust i form av ett enkelt pusselspel. Det börjar i svartvitt, och nÀr du arbetar dig igenom sorgens stadier börjar din vÀrld fÄ fÀrg och detaljer.

Sky: Barn av ljuset Àr ett helt fantastiskt spel som fÄr iPhone Game of the Year-utmÀrkelsen. Sky tar dig med pÄ en magisk resa genom sju vÀrldar som representerar olika livssteg. Det finns ocksÄ ett socialt inslag som uppmuntrar dig att fÄ vÀnner och frÀmja relationer.

Spectre Camera tar den slutliga utmÀrkelsen som Ärets iPhone-app. Med AI-kameraappen kan du enkelt ta bilder med lÄnga exponeringar för att ta bilder i svagt ljus, rita ljusleder i nattfotografering eller till och med ta bort mÀnniskor och fordon frÄn foton.

Förutom Apples toppval meddelade företaget ocksÄ att blockbuster-spel som Mario Kart Tour och Assassins Creed Rebellion inte bara kommer till iOS utan uppdateras och ombildas helt för plattformen. FörvÀnta dig mer information 2020 nÀr fler spel tar sig till Apple Arcade och andra mobila spelplattformar.