Apple stänger alla 17 butiker i Italien mitt i Coronavirus Pandemic

Apple stänger alla 17 butiker i Italien mitt i Coronavirus-pandemin (Bild: Bloomberg) Apple stänger alla 17 butiker i Italien mitt i Coronavirus-pandemin (Bild: Bloomberg)

Apple Inc sa att de stänger alla 17 butiker i Italien “tills vidare” eftersom coronaviruspandemin begränsar aktiviteten i landet.

Cupertino, Kalifornien-baserade företaget stängde tidigare alla 42 butiker i Kina, men det har sedan dess öppnat de flesta av dem.

Apple sa inte när italienska butiker öppnas igen, men de kommer att “noga övervaka situationen” och hålla sitt online- och telefonsupport öppet.

”Eftersom vi stöder arbetet med att begränsa och hantera spridningen av Covid-19, förblir vår prioritet hälsa och säkerhet för alla i de samhällen vi tjänar,” sa Apple i ett uttalande på onsdagen.

Express Tech är nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@expresstechnology) och håll dig uppdaterad med de senaste tekniska nyheterna

Italien har drabbats hårt av spridningen av viruset, som har dödat mer än 800 människor där. Utöver butiker har Apple leverantörskedjor och kontor i Italien. Företaget begränsade tidigare anställda från att resa till regionen.

Relaterade Artiklar

Back to top button