Apple släpper den femte betaversionen av macOS Catalina 10.15.5: Offentlig beta finns också

Tidigare idag släppte Apple den femte betaversionen av sin macOS Catalina 10.15.5 för utvecklare. Denna uppdatering kommer efter sådd den fjärde beta för två veckor sedan. Den här nya uppdateringen inkluderar skärmtidskommunikationsinställningar, Apple Music-texter i realtid, iCloud-mappdelning och mer.

Utvecklarna kan ladda ner den här nya uppdateringen med hjälp av en mjukvaruuppdateringsmekanism som finns i systeminställningarna. De måste också ladda ner nödvändig programvara från Apples utvecklarcenter för att få tillgång till den här uppdateringen.

Den offentliga betaversionen för denna version är nu tillgänglig. Den har flera nya funktioner som batterihantering. Apple har lagt stora ansträngningar på att få rätt till batterihanteringsfunktionen. Det skyddar ditt batteri och ökar dess livslängd med automatiska justeringar av batteriladdningen. Det är en bra uppdatering för allmänheten. Den här funktionen hindrar batteriet från att laddas när den analyserar att det håller på att laddas helt.

Den här nya uppdateringen fixar också flera buggar inklusive överföring av stora filer som hindrade Finder-appen att fungera. Det var en stor fråga i macOS Catalina 10.15.4. Användarna kan inte överföra data utan att oroa sig för att Finder-appen inte svarar.

Relaterade Artiklar

Back to top button