Apple skickar inbjudan till ett speciellt evenemang … men det kanske inte är för iPhone 12

Apple, Apple 15 september-evenemang, Apple iPhone-evenemang 2020, iPhone 2020, iphone 12, Apple Watch Series 6, iPad Air 4, HomePod

Apple har bekräftat att nästa speciella evenemang kommer att äga rum tisdagen den 15 september. Evenemanget kommer att äga rum på Steve Jobs Theatre i Apples huvudkontor i Cupertino, Kalifornien, med start klockan 10 lokal tid (22:30 IST). Detta skulle vara det första höstevenemanget som kommer att hållas virtuellt.

Teknikjättens inbjudan specificerade inte uttryckligen vilka produkter som kommer att debutera vid evenemanget. Det är dock vanligtvis i september som Apple lanserar sin nya uppsättning enheter. Men med tanke på den oöverträffade situationen som uppstår till följd av Covid-19-pandemin, vet vi inte om händelsen kommer att handla om iPhone och om det verkligen handlar om iPhone kommer att vara en verklig lanseringshändelse eller mer av en utställning om vad man kan förvänta sig Inom en snar framtid.

Om en ledtråd kan läsas i inbjudan, som har rubriken Time Flies, kan eventet sluta fokusera på nästa generations Apple Watch. Apple-klockan kan bli mer relevant om den kan integrera funktioner som hjälper människor att hålla koll på sin hälsa i pandemin. Till exempel kan Apple Watch Series 6 komma in med förmågan att övervaka syremättnad i blodet eller SpO2-spårning. Sömnspårning kommer att vara inbyggd enligt watchOS 7. Man tror också att Watch Series 6 skulle få en uppgraderad processor och förbättrad batteritid.

För tillfället förväntas det att Apple ska visa upp en massa nya iPhone vid september-evenemanget. Allt tyder på att det kommer att finnas fyra modeller och tre olika skärmstorlekar, 5,4-tums iPhone 12, en 6,1-tums iPhone 12 Max, en 6,1-tums iPhone 12 Pro och en 6,7-tums iPhone 12 Pro Max.

Vilka enheter släpper Apple i september 2020?

För första gången sägs alla modeller ha OLED-skärmar, som är ljusare och har bättre kontrast. De nya telefonerna kommer att likna iPhone 11, även om kanterna på iPhone 12 har en boxig design – liknar iPhone 4 och iPad Pro. Toppmodellerna ryktas om att få en LIDAR-skanner som iPad Pro. Det förväntas också allmänt att de nya iPhones kommer med inbyggt 5G-stöd. Det nya iPhone 12-sortimentet kommer att ha en ny chipset som heter A14, som ryktas baseras på 5-nanometerprocessen.

Rapporter föreslår att årets iPhone kommer utan laddare eller hörlurar. IPhone 12 kommer enligt uppgift att börja på $ 649 för den billigaste 5,4-tumsmodellen, med den bästa iPhone 12 Pro Max från $ 1 099. En tillgänglighet för iPhone 12 i oktober bör förväntas.

Andra Apple-produkter som iPad Air 4, AirTags, billigare HomePod och en uppdaterad Apple TV-streamingbox kan också meddelas under samma evenemang. En ny Mac med en ARM-baserad processor kan också introduceras, men detaljerna är knappa för närvarande.

Tim Cook och teamet kommer troligtvis att använda evenemanget för att diskutera framtida tillväxtutsikter för sina tjänster. Förra året introducerade Apple flera nya tjänster som Apple TV +, Apple Arcade och Apple News +. Buzz är att Apple kan lansera nya prenumerationsplaner som buntar många av sina marknadstjänster, enligt rapporter. Planerna, som kallas “AppleOne”, kommer att erbjuda Apple-tjänster inklusive Apple Music och Apple Arcade i ett antal olika prisnivåer – under en betalning. Flyttet skulle bidra till att öka användarbasen för Apples kärntjänster. Apple har satsat på prenumerationsintäkter de senaste åren, eftersom företaget ser ut att minska sitt beroende av iPhone och andra viktiga hårdvaruprodukter.

Relaterade Artiklar

Back to top button