Apple, SAP-partnerskap syftar till att “revolutionera arbetet” på iPhone, iPad

Apple, Apple SAP, SAP, Apple Enterprise, Apple Inc. Apple Inc: s VD Tim Cook sa att detta partnerskap kommer att förändra hur iPhone och iPad används i företag genom att sammanföra iOS: s innovation och säkerhet med SAP: s djupa expertis inom affärsprogramvara.

Apple och SAP har meddelat ett partnerskap för att ”revolutionera den mobila arbetsupplevelsen för företagskunder i alla storlekar, genom att kombinera kraftfulla inbyggda appar för iPhone och iPad med de avancerade funktionerna i SAP HANA-plattformen”. Denna gemensamma insats kommer att leverera ett nytt iOS-program för utveckling av programvara (SDK) och utbildningsakademi så att utvecklare, partners och kunder enkelt kan bygga inbyggda iOS-appar som är skräddarsydda för deras affärsbehov, säger en release.

“Detta partnerskap kommer att förändra hur iPhone och iPad används i företag genom att sammanföra iOS-innovation och säkerhet med SAPs djupa expertis inom affärsprogramvara”, säger Tim Cook, Apples VD. ”Som ledande inom företagsprogramvara och med 76% av affärstransaktionerna som berör ett SAP-system, är SAP den perfekta partnern som hjälper oss att verkligen förändra hur företag runt om i världen drivs på iPhone och iPad. Genom nya SDK ger vi SAP: s mer än 2,5 miljoner utvecklare möjlighet att bygga kraftfulla inbyggda appar som fullt ut utnyttjar SAP HANA Cloud Platform och utnyttjar de otroliga funktioner som bara iOS-enheter kan leverera. ”

“Vi är stolta över att ta detta speciella partnerskap mellan Apple och SAP till en banbrytande ny plats”, säger Bill McDermott, VD för SAP. ”Genom att ge människor en smidig och intuitiv affärsupplevelse, ger vi dem möjlighet att veta mer, bry sig mer och göra mer. Genom att kombinera de kraftfulla funktionerna i SAP HANA Cloud Platform och SAP S / 4HANA, tillsammans med iOS, den ledande och säkraste mobila plattformen för företag, hjälper vi leverera live data till människor var och när de väljer att arbeta. Apple och SAP delar ett åtagande att forma framtiden, hjälpa världen att springa bättre och förbättra människors liv. ”

Planen är att leverera en ny SAP HANA Cloud Platform SDK exklusivt för iOS som kommer att ge företag, designers och utvecklare verktyg för att snabbt och effektivt bygga sina egna iOS-appar för iPhone och iPad, baserat på SAP HANA Cloud Platform, SAP: s öppna plattform som en tjänst. Dessa inbyggda appar kommer att ge tillgång till kärndata och affärsprocesser på SAP S / 4HANA, samtidigt som de dra full nytta av iPhone- och iPad-funktioner som Touch ID, platstjänster och aviseringar, säger utgåvan.

Ett nytt SAP Fiori för iOS-designspråk kommer att kombineras med en konsumentkvalitet i iOS för att leverera företagsprodukter och göra det möjligt för utvecklare att bygga nästa generations appar. För att hjälpa SAP: s 2,5 miljoner medlemmar globala utvecklare att dra full nytta av den nya SDK: n och Apples innovativa hårdvara och programvara, kommer en ny SAP Academy för iOS att erbjuda verktyg och utbildning, säger utgåvan och tillägger att nya SDK, designspråk och akademi kommer att börja rulla ut före årets slut.

Som en del av partnerskapet kommer SAP att utveckla inbyggda iOS-appar för kritisk affärsverksamhet. Dessa appar för iPhone och iPad kommer att byggas med Swift, Apples moderna, säkra och interaktiva programmeringsspråk, och kommer att erbjuda en bekant användarupplevelse med SAP Fiori för iOS-designspråk. Arbetare inom branscher kommer att få tillgång till den kritiska företagsdata, processer och användarupplevelse de behöver för att fatta beslut och vidta åtgärder direkt från sin iPhone eller iPad via appar som är utformade för att göra det möjligt för en fältunderhållsarbetare att beställa delar eller schemalägga service eller en läkare att dela de senaste patientdata med andra vårdpersonal.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button