Apple samarbetar med Gallaudet University för att tillhandahålla ytterligare inlärningskanaler

Apple har gått med på ett mångfacetterat samarbete med Gallaudet University för att erbjuda karriärmöjligheter, läromöjligheter och teknik till studenter.

Universitetet avser att förse lärare och studenter med en Apple Pencil, Smart Folio och en iPad Pro som undervisnings- och inlärningsverktyg. Laurent Clerc National Deaf Education Center ingår i programmet.

Gallaudet kommer att stödja stipendier för att stödja studenter som vill lära sig kurser och bedriva examen inom teknik, datavetenskap, informationsteknik och matematik. Universitetet kommer också att vara det första som tillhandahåller dem till studenter med färg med funktionsnedsättning.

Dessutom avser Apple att universitetsstudenterna ska delta i WWDC, tillsammans med ett program som rekryterar individer att arbeta i Apple Carnegie Library. För närvarande har Apple Store 30 anställda i hörselskadade och döva, med de flesta Gallaudet-alumner eller studenter.

Clerc Center, Gallaudet och Apple Carnegie Library utvecklar skräddarsydda sessioner, programmering och utbildning för K-12-lärare, lärare, personal och studenter.

Relaterade Artiklar

Back to top button