Apple retar dagliga erbjudanden i App Store vid slutet av Ă„ret

Apple retar dagliga erbjudanden i App Store vid slutet av Ă„ret

Du Àr nÀstan klar med semestern, men Apple vill fira slutet av Äret och decenniet genom att erbjuda rabatter och erbjudanden via App Store.

MacRumors rapporterar att App Store i vissa lÀnder har börjat reta dagliga erbjudanden för att avsluta den sista veckan i december. Det stÄr inte vad vi kan förvÀnta oss, sÄ vi mÄste bara vÀnta och se vad Apple erbjuder.

Erbjudandena löper ut i slutet av varje dag. SÄ Apples rÄd till Àgare av iPhone-, iPad- och Mac-enheter att kolla tillbaka dagligen för nya överraskningar. Eftersom de Àr rabatter och kampanjer pÄ en dag mÄste du ocksÄ agera snabbt. Eventuella rabatter och kampanjer som missas kommer inte tillbaka inom en snar framtid.

“FrĂ„n 24-29 december hittar du en ny överraskning varje dag i App Store”, heter det i kampanjen. “Kom tillbaka varje dag för att upptĂ€cka vilken godis vi har vĂ€ntat pĂ„ dig!”

Apple klargjorde inte om musik, TV-program, filmer och böcker Ă€r berĂ€ttigade. De erbjuds inte via App Store, och det Ă€r dĂ€rför osannolikt att den typen av innehĂ„ll deltar i Ă„rsskiftet. ÄndĂ„ borde det finnas gott om appar och spel för att fĂ„ din uppmĂ€rksamhet.

HÄll ögonen öppna för att ta reda pÄ vad Apples dagliga erbjudanden inkluderar. Dess teaser har bara dykt upp i Australien och utvalda asiatiska lÀnder hittills pÄ grund av tidszonsskillnader, men Ärsskiftet bör snart vara live i App Store runt om i vÀrlden.