Apple retar dagliga erbjudanden i App Store vid slutet av året

Du är nästan klar med semestern, men Apple vill fira slutet av året och decenniet genom att erbjuda rabatter och erbjudanden via App Store.

MacRumors rapporterar att App Store i vissa länder har börjat reta dagliga erbjudanden för att avsluta den sista veckan i december. Det står inte vad vi kan förvänta oss, så vi måste bara vänta och se vad Apple erbjuder.

Erbjudandena löper ut i slutet av varje dag. Så Apples råd till ägare av iPhone-, iPad- och Mac-enheter att kolla tillbaka dagligen för nya överraskningar. Eftersom de är rabatter och kampanjer på en dag måste du också agera snabbt. Eventuella rabatter och kampanjer som missas kommer inte tillbaka inom en snar framtid.

“Från 24-29 december hittar du en ny överraskning varje dag i App Store”, heter det i kampanjen. “Kom tillbaka varje dag för att upptäcka vilken godis vi har väntat på dig!”

Apple klargjorde inte om musik, TV-program, filmer och böcker är berättigade. De erbjuds inte via App Store, och det är därför osannolikt att den typen av innehåll deltar i årsskiftet. Ändå borde det finnas gott om appar och spel för att få din uppmärksamhet.

Håll ögonen öppna för att ta reda på vad Apples dagliga erbjudanden inkluderar. Dess teaser har bara dykt upp i Australien och utvalda asiatiska länder hittills på grund av tidszonsskillnader, men årsskiftet bör snart vara live i App Store runt om i världen.

Relaterade Artiklar

Back to top button