Apple planerar att erbjuda räntefria Apple-kortbetalningar för iPads, AirPods, Mac och mer

Apple planerar att starta räntefria betalningsplaner. Denna betalning gäller endast de kunder som använder Apple Card för att köpa Mac, iPad, AirPods och några andra produkter. Detta gör det möjligt för kunderna att göra köpet och sedan betala per månad.

Räntefria Apple-kortbetalningar

Enligt rapporter från Bloomberg kommer Apple att introducera denna räntefria Apple Card-funktion om några veckor. Kunderna har 12 månader på sig att betala för sina inköp. Apple har planer på att erbjuda 12 månaders betalningsplan för iPads, Apple Pencil, Mac, Apple Pro Display XDR och iPad-tangentbord.

Apple kommer att erbjuda en 6-månaders betalningsplan för Apple TV, ‌AirPods‌ och HomePod. Kunderna betalar avgifterna med sin plånbok-app och Apple lägger till avgifterna på sina Apple-korträkningar varje månad.

Tillbaka i december lanserade Apple också en 24-månaders räntefri betalningsplan för kunder som köper en iPhone med Apple Card. Denna nya plan kommer också att fungera på samma sätt. Kunderna får också en 3% daglig återbetalning när de gör ett köp. Syftet med Apples betalningsplaner är att öka försäljningen som har minskat i år på grund av den pågående globala hälsokrisen.

Relaterade Artiklar

Back to top button