Apple Mac Pro anlÀnder i december

Apple Mac Pro anlÀnder i december

Apples flaggskeppsskrivbord kommer att sÀljas nÀsta mÄnad och gÄr med i en ny 16-tums MacBook Pro-bÀrbar dator som tillkÀnnages idag. Tillsammans utgör de företagets mest konkurrenskraftiga professionella PC-erbjudande pÄ flera Är.

Apples nya Mac Pro anlÀnder i december och markerar den första stora uppdateringen av företagets flaggskeppsstation pÄ sex Är. Det kommer att börja pÄ 6 000 dollar och riktar sig till proffs som kan dra nytta av Xeon-processorn med sÄ mÄnga som 28 kÀrnor, plus upp till fyra AMD Radeon Pro-grafikprocessorer och 1,5 TB huvudsystemminne.

Apple Mac Pro 2019

Ursprungligen tÀnkt att erbjuda upp till 4 TB solid state-lagring, meddelade Apple istÀllet onsdagen att den maximala lagringsgrÀnsen har ökats till 8TB. Skrivbordets tvÄ SSD-kortplatser kan nu konfigureras med 4TB-moduler, men basutbudet förblir pÄ 256 GB per modul.

Tredjepartslagringstillverkare stÄr redan i kö för att erbjuda eftermarknadsenheter för den nya Mac Pro utöver vad Apple levererar frÄn fabriken. Dessa enheter, liksom andra komponenter som grafikkort, passar in i avtagbara expansionsmoduler.

Den ökade lagringskapaciteten kommer till följd av ett omfattande partnerskap med potentiella Mac Pro-kunder, varav nÄgra har anvÀnt pre-release-versioner av hÄrdvaran sedan strax efter avtÀckningen pÄ Apples WWDC. En Mac Pro gjorde till och med ett Instagram-inlÀgg av musikproducenten Calvin Harris.

Apple MacBook Pro 16-tums-02

Apple bekrÀftade att de har efterfrÄgat feedback genom att sÄga potentiella kunder med bÄde Mac Pro och en ny 16-tums MacBook Pro-bÀrbar dator, som sÀljs idag. Nya MacBook Pro erbjuder ett nydesignat tangentbord och högtalarsystem utöver den större skÀrmen och ersÀtter 15-tums MacBook Pro som företagets nya flaggskeppsdator.

Apple MacBook Pro 16-tums-03

Apple bekrĂ€ftade inte det exakta datumet dĂ„ Mac Pro skulle sĂ€ljas. ÄndĂ„ Ă€r det tydligt att semesterkunder kommer att kunna vĂ€lja bland de mest konkurrenskraftiga datorerna pĂ„ professionell nivĂ„ som Apple har erbjudit pĂ„ flera Ă„r. Mer information finns i den nya MacBook Pro.

Tillsammans med Mac Pro planerar Apple ocksÄ att slÀppa sin externa XDR-skÀrm nÀsta mÄnad, som börjar pÄ $ 5000.