Apple lanserar reparationer på plats i utvalda amerikanska städer

Glöm att kolla in Apples Genius Bar eller en auktoriserad partner för att få en reparation. Med tillstånd av Go Tech Services rapporterar MacRumors att Apple nu erbjuder reparationer på plats i USA.

Professionella reser direkt till din plats, bedömer den skadade produkten och fixar den direkt där. Det verkar inte vara tillgängligt i de flesta amerikanska städer, men reparationer på plats börjar denna vecka i några av de största storstadsområdena i landet och bör utvidgas till andra under de närmaste månaderna. Apple har emellertid inte utfärdat något formellt meddelande.

Listan över stödda amerikanska städer inkluderar för närvarande New York, Chicago, Dallas, Houston, Los Angeles och San Francisco. Så länge du befinner dig i ett av dessa storstadsområden bör din lokala Apple Store eller Apple-auktoriserade tjänsteleverantör erbjuda reparationer på plats. Apples supportwebbplats beskriver reparationer på plats av Go Tech Services, men ytterligare partner är troligtvis också inloggade. Reparationer på plats börjar den 3 februari.

Apple noterar att auktoriserade partners kan ta ut extra avgifter för reparationer på plats. Det är oklart vad avgifterna är, men bokning av ett möte sker faktiskt via Apples auktoriserade tjänsteleverantörs portal.

Vissa problem är dock inte berättigade till reparationer på plats. MacRumors kunde inte registrera sig för ett iPhone-batteribyte. Ändå fann den att Go Tech Services skulle dyka upp för en sprucken iPhone-skärm. Eftersom reparationsprogrammet på plats precis började är det troligt att Apple och dess auktoriserade partners långsamt rullar ut bredden av sina adresserbara problem.

Visst kommer det att uppskattas av kunderna. Att besöka en Apple Store eller Apple-auktoriserad tjänsteleverantör fungerar ofta ganska bra, men det finns inget bättre än att låta lösningen komma till dig. Även om det är något dyrare kan kunderna hitta bekvämligheten värt pengarna.

Relaterade Artiklar

Back to top button