Apple lanserar gymprogrammet ‘Apple Watch Connected’

Apple lanserar gymprogrammet 'Apple Watch Connected'

Apple har kommit med ett nytt sĂ€tt att uppmuntra fler mĂ€nniskor att vĂ€lja en Apple Watch framför andra smartklockor, och det innebĂ€r att vi kommer till gym som registrerats för ett nytt “Apple Watch Connected” -program.

Som CNBC rapporterar krÀver det nya programmet att gym anmÀler sig till ett partnerskap med Apple. I utbyte mot att de klassades som Apple Watch Connected, mÄste gymmen kryssa i nÄgra kravrutor.

Det finns tre viktiga krav. Den första Ă€r att varje gym mĂ„ste ha en app för iPhone och Apple Watch som gör det möjligt att spĂ„ra fitness, men ocksĂ„ ge information om gymmet i termer av tillgĂ€ngliga klasser samt ett enkelt sĂ€tt att “logga in pĂ„ gymmet.” Den andra Ă€r Apple Pay, som mĂ„ste accepteras för alla inköp inom gymmet, inklusive förfriskningar. Det tredje och sista kravet Ă€r ett belöningssystem för Apple Watch-Ă€gare, som kan ta mĂ„nga olika former men mĂ„ste belöna en kund för att nĂ„ specifika mĂ„l.

Hittills har fyra gymkedjor registrerat sig. De Àr Basecamp Fitness, Crunch Fitness, Orange Theory och YMCA. Om du undrar varför dessa gym Àr villiga att uppfylla kraven, som i slutÀndan inte kan göras utan att spendera lite pengar, beror det frÀmst pÄ kvarhÄllning. Ett av de största problemen som gymen stÄr inför Àr att locka kunder att fortsÀtta komma tillbaka. Detta Apple Watch-fokuserade program uppmuntrar definitivt upprepade besök och trÀningsspÄrningen i kombination med mÄlrelaterade belöningar bör fungera som en stor avskrÀckande effekt för att hoppa över ett gym.

Beroende pÄ vilket gym du besöker finns det ett fjÀrde valfritt krav som kan erbjudas som en del av Apple Watch Connected-programmet. Det Àr möjligheten att installera trÀningsmaskiner som automatiskt kan synkronisera dina trÀningspass med din Apple Watch och erbjuda mer detaljerad information per aktivitet.

Belöningarna kan ocksÄ variera, med Crunch Fitness som erbjuder veckokredit i gengÀld för att nÄ specifika mÄl. YMCA erbjuder gratis lektioner för barn, Orange Theory ger dig presentkort frÄn Apple och Nike och Basecamp Fitness erbjuder en Apple Watch Series 5 GPS i utbyte mot att delta i tre lektioner i veckan under ett Är.