Apple lanserar ett Universal App Quick Start-program som hjälper utvecklare att förbereda sig för övergång från Intel-processorer till Apple Silicon

Under WWDC tillkännagav Apple ett Universal App Quick Start-program som hjälper utvecklarna att förbereda sig för Macs övergång från Intel-baserade processorer till Apples anpassade Silicon-processor.

Detta program har alla verktyg, resurser och support som utvecklarna behöver för att bygga sina appar och testa dem för nästa Mac-enheter.

Detta program kostar $ 500. Det ger tillgång till beta-programvaran, ett privat diskussionsforum, utvecklarlaboratorier, teknisk support och några andra resurser. Deltagarna i programmet får tillgång till Developer Transition Kit. Detta kit liknar Mac Mini och är beroende av Apples A12Z Bionic-chip. Den har 16 GB RAM och 256 GB SSD-lagringsutrymme.

Den har också en HDMI 2.0-port, en 5 Gbps USB-A-port och ett par 10 Gbps USB-C-portar. Satsen har också Bluetooth 5.0, 802.11ac Wi-Fi, och den stöder också Gigabit Ethernet. Apple säger också att Developer Transition Kit tillhör Apple och utvecklarna kommer att returnera det efter att programmet avslutats.

Detta program Universal App Quick Start Program är detsamma som 2005-programmet som Apple lanserade för att övergå från PowerPC-chips till Intel-processorer.

Relaterade Artiklar

Back to top button