Apple kan inkludera 20W snabbladdare med iPhone 12-serien

IPhone 12 kan komma med en 20W-laddare om en läcka nyligen från Twitter-användaren Mr. Vit är att tro. Den nämnda laddaren kommer med en USB-C-port som gör att den liknar de nuvarande laddarna som följer med iPhone 11, men iPhone 12-serien förväntas fortsätta med Lightning-portarna.

Uppgraderingen till 20W-laddare ger inte någon enorm bump i alla fall med tanke på att iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max redan har en 18 W-laddare. Med detta sagt, övergången till 20 W laddare kommer fortfarande att vara välkommen med tanke på den reducerade laddningstiden det skulle ge till slut.

Ny iPhone 12 kommer att utrustas med 20W nätadapter pic.twitter.com/FBJxlJXyYW

– Mr · white (@laobaiTD) 24 juni 2020

Det blir dock intressant att se om den nämnda 20 W-laddaren skulle gälla även basen på en 5,4-tums iPhone 12. För iPhone 11-serien kommer basen iPhone 11 med en ganska nedslående 5 W-laddare trots att den stöder 18 W höghastighetsladdning. Så för alla som vill dricka upp sin iPhone 11-enhet snabbare, måste de skaffa laddaren separat.

Tvärtom, om en nystartad 5,4-tums iPhone 12 fortsätter med 5W-laddaren medan 20 W-snabbladdaren endast är tillgänglig för avancerade modeller, kanske den förändring som den medför kanske inte är så märkbar.

Även övergången till 18 W snabbladdning kan också vara kortare än vad tävlingen för närvarande erbjuder. Samsung Galaxy Note 20 är redan tippad för att levereras med samma 25 W snabbladdare samtidigt som den erbjuder ännu snabbare 45 W-laddare som tillval som måste köpas separat. Herr. Vit visade under tiden en iPhone 12-laddare med ett genomskinligt skal, men det är troligtvis bara för prototyperingsändamål medan den faktiska iPhone 12-laddaren förväntas komma med den vanliga solida vita plastbeklädnaden.

I vilket fall som helst kanske Apple inte är så orolig för snabb laddning för iPhone 12-serien med tanke på att vissa rykten också hade hävdat att detta var den sista av iPhone-enheterna som kom med laddningsportar. Istället tros nästa generations iPhone-enheter gå portlösa och beror helt på trådlöst laddningsläge.

Relaterade Artiklar

Back to top button