Apple iPhone 8, Apple AR-glasögondetaljer läckt ut av Foxconn Insiders

Apple, Apple Foxconn Insiders, Foxconn Insiders läcka, Foxconn Insiders Reddit, Apple WWDC 2017, Apple WWDC 2017 keynote, Apple läcker, Apple iPhone 8, Apple Glasses, Apple Glasses-projekt, Apple MacBooks Foxconn Insiders har avslöjat detaljer om Apple iPhone 8, Apples AR-glasögon och de nya MacBooks. (Källa: Reuters)

Foxconn Insiders har läckt ut information kring Apples iPhone 8 eller iPhone X, de kommande Augmented Reality (AR) -glasögonen och en ny serie MacBooks. Foxconn Insiders höll en AMA (Ask Me Anything) på Reddit, som har gett läckor och detaljer i nästan 12 månader av kommande hårdvara från Cupertino-teknikjätten. Det verkar som om dokumenten, bevis från Foxconn Insiders har verifierats av en annan moderator, som kör Apple-tråden på Reddit. Men det finns inget sätt att bekräfta om något av dessa produktmeddelanden visar sig vara sant.

Foxconn Insider Reddit AMA har sett över 1 000 kommentarer. För de som undrar är Foxconn Insiders de som har källor i Hon Hai, som är Apples viktigaste tillverkare. De har också skrivit i AMA att det mesta av denna information säljs till KGI Securities och andra analytiker för sina rapporter. KGI Securities analytiker Ming Chi-Kuo är känd för dessa exakta rapporter om framtida Apple-produkter.

Foxconn Insiders medgav också att de inte har källor i Pegatron, som är leverantören för Apple Watch. Således har tråden inga uppdateringar om detta. Här är en närmare titt på allt som har avslöjats av Reddit AMA från Foxconn Insiders.

Apple, Apple Foxconn Insiders, Foxconn Insiders läcka, Foxconn Insiders Reddit, Apple WWDC 2017, Apple WWDC 2017 keynote, Apple läcker, Apple iPhone 8, Apple Glasses, Apple Glasses-projekt, Apple MacBooks Apple iPhone 8 kommer med ansiktsigenkänning, trådlös laddning och ja det finns också en glasdesign. (Källa: Bloomberg)

Läcker Apple iPhone 8

Foxconn Insiders har bekräftat några mycket diskuterade nya funktioner om Apple iPhone 8, som också kallas iPhone X i tråden. Apple iPhone 8 kommer med ansiktsigenkänning, trådlös laddning och ja, det finns en glasdesign med reducerade ramar på skärmen. Apple iPhone 7s och iPhone 7s Plus-serien fortsätter med aluminiumchassit, men dessa har inte stöd för trådlös laddning.

På iPhone 8 säger Foxconn Insiders att de har sett modeller av iPhone 7 “med glas och utan AuthenTecs kapacitiva beröringsmodul.” De har också sett testenheter med fingeravtrycksläsare under displayen, vilket inte hade så bra resultat. Enligt gruppen är det anledningen till att en kameraautentiseringsfunktion kommer på iPhone 8.

När någon frågade ”Kommer iPhone att ha ansiktsdetektering och en näthinneskanner för biometri”, svarade gruppen jakande. Detta kommer att vara en del av den främre kameran. IPhone 8 kommer att ha 3 GB RAM, och inget Apple dödar inte Lightning Connector för laddning och kommer att hålla fast vid det, hävdar gruppen. Men snabb laddning kommer till iPhone 8.

Gruppen säger också att iPhone X-produktionen är försenad och hävdar att de har sett EVT (Engineering Validation Test) -modeller utan en bakre sensor, och det fanns en “optisk modul monterad under glassubstratet.” Gruppen säger också, ”De kan ha ändrat designen efter inlägget Kinesiska nyåret EVT: er som vi inte fick exponering för men jag tvivlar på det.”Så i princip ser det ut som om Apple lägger Touch ID under skärmen, även om resultaten inte är så bra.

Apple, Apple Foxconn Insiders, Foxconn Insiders läcka, Foxconn Insiders Reddit, Apple WWDC 2017, Apple WWDC 2017 keynote, Apple läcker, Apple iPhone 8, Apple Glasses, Apple Glasses-projekt, Apple MacBooks Enligt Foxconn Insiders har Apples glasprojekt kodnamnet Project MirrorShades och det här är försenat. (Bildkälla: AP)

Apples AR-glasögonprojekt

Enligt Foxconn Insiders har Apples glasprojekt kodnamnet Project MirrorShades och det här är försenat. Dessutom är det 65 procents chans att det kan avbrytas senast 2018/2019, enligt ett av svaren från dessa människor. Men de lägger också till idén för Apples AR-glasögon är unik, och om Cupertino får det rätt kan det här vara en spelväxlare precis som iPhone var 10 år tillbaka.

Tråden förklarar att glasögonen har ett alternativ för receptlinser med Zeiss smart optik, beninduktionsmoduler, brusreducerande mikrofoner, ljussensor, accelerometer, magnetometer, tillsammans med Apples egna chipset. Precis som Google Glasses förlitade sig på benledning för ljud, planerar Apples AR-glasögon att göra detsamma.

Apples AR-glasögon kommer i två storlekar, en för män och en annan för kvinnor. Dessa kommer att ha en aluminiumform i ramen. Skärmupplösningen är 428 × 240 pixlar, enligt AMA. Intressant är att Apple AR-glasögon har en “magnetometer för steg”, och detta kan kopplas till funktioner i specifika appar. Gruppen förklarar i appar som ”tinder, nick för ja, skaka för nej, liten kapacitiv remsa på armen för att acceptera samtal, volymfunktioner,” etc.

Men om du går efter vad AMA har att säga är Apples Project MirrorShades fortfarande långt ifrån att faktiskt bli kommersiellt. Kostnaden för dessa kan vara cirka $ 600, vilket är ungefär fyra gånger så mycket som materialbyggnaden.

Apple MacBooks, iMac etc.

Enligt gruppen kommer Apple att introducera MacBook med smart key-tekniken. Men dessa kommer 2018. Gruppen har också länkat till en rapport om hur Apple planerar att köpa en start i Australien, som har skapat egna magiska tangentbord.

Intressant nog säger gruppen att Apples MacBook Air-linje är ”avvecklad”, även om de tillade att varumärket kan ”återvinnas”. Apple förväntas presentera en moderniserad MacBook Air idag vid WWDC-huvudtalen.

Det ser också ut som om Apple testar ett uppdaterat designspråk för iMac, MacBook Tests. Detta inkluderar mer glas och en mörkare svart kropp. Åh, och den glödande Apple-logotypen kan vara tillbaka. De säger också att 2017-bärbara datorer är i produktion och har varit det sedan efter det kinesiska månåret.

Apple testar en 32 GB RAM-version av 15-tums MacBook Pro, och ännu viktigare kan MagSafe-laddaren göra en retur, enligt AMA. Apple dödade detta i den senaste versionen av MacBook Pros, som är beroende av USB Type-C-port för laddning.

Viktigt 2017 kommer MacBook-sortimentet att se SOC-uppdatering (processor) som är en inkrementell uppdatering, och den fullständiga maskinvaruändringen kommer först 2018, säger Foxconn Insiders. Detta är något som den tidigare Bloomberg-rapporten också har sagt. Enligt rapporten kommer Apple att introducera tre nya bärbara datorer på WWDC Keynote idag, som inkluderar Apple MacBook Pro med Intels nya Kaby Lake-processor.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button