Apple iPad (2019) Hands On: En subtil uppgradering för annonsmaterial

Apple iPad (2019) Hands On: En subtil uppgradering för annonsmaterial

I Äratal har iPad varit ett bra köp för mÄnga mÀnniskor. Apple skapade ganska mycket marknaden för konsumenttavlor, och iPad pÄ $ 329 ger dig allt du behöver frÄn en mellanstor surfplatta: lÄg produktivitet, surfning, avslappnade spel, media och pennapenna för kreativitet.

Apples 2019 iPad försöker driva surfplattan lite mer mot kreativitet genom att göra den kompatibel med iPad Airs mycket trevliga tangentbordsvÀska och stödja tre fönsterfönster som körs samtidigt. Men i allmÀnhet Àr det en subtil uppgradering. Det kan vinna vissa anvÀndare med lÀgre intensitet bort frÄn Windows 2-i-1-enheter och Chromebooks, men det tvingar inte befintliga iPad-Àgare att rusa ut och uppgradera. HÀr Àr en nÀrmare titt.

Annons

7: e generationens iPad

Det hÀr Àr den sjunde generationens iPad, som kommer in pÄ söta $ 329, precis som den tidigare modellen. Den nya iPad har en 10,2-tums LCD-skÀrm, som Àr större Àn sin föregÄngares 9,7-tums skÀrm men inte riktigt lika stor som 10,5-tums skÀrmen pÄ iPad Air. Den nya iPad har fysiskt samma storlek som Air, den har bara större ramar.

iPad tillbaka

Kamerorna pÄ denna iPad Àr desamma som pÄ den tidigare modellen. Den har en 8-megapixelkamera pÄ baksidan och en 1,2 MP-kamera pÄ framsidan.

A10-processor

Denna iPad kör en A10-processor, som inte Àr lika snabb som A12 i iPad Air.

iPad Multi-Window

A10-processorn lÄter dig köra tre appar i olika rutor samtidigt utan att skicka en av dem i vilolÀge. Nu Àr det fortfarande inte en Mac, men det Àr lite mer kapabelt Àn den senaste iPad var.

iPad Frogger

Apple ville visa oss sin nya Arcade-prenumerationsapp, som kostar $ 4,99 per mÄnad och ger dig tillgÄng till ett bibliotek med exklusiva spel. De Àr alla familjevÀnliga spel som anvÀnder iPads grafiska processor ganska tungt, som den hÀr uppfinningsversionen av Frogger.

iPad arkadskÀrm

HĂ€r Ă€r en del av Apple Arcade-menyn. Alla spel kommer med prenumerationen och nya spel kommer att levereras varje mĂ„nad. Men du borde veta att dessa inte Ă€r “hardcore gamer” -spel, Ă€ven om de sĂ€kert fortfarande kommer att finnas tillgĂ€ngliga via App Store.

iPad-tangentbord

Tillsammans med spel vill Apple verkligen att du anvÀnder produktivitetsappar pÄ iPad. Den nya iPad har en fysisk tangentbordsanslutning som fungerar med iPad Airs tangentbord, vilket Àr vÀldigt bekvÀmt att anvÀnda.

iPad-hörlursuttag

Apple avskaffade hörlursuttaget pĂ„ iPhones för flera generationer sedan, men det finns kvar pĂ„ iPad. Det handlar inte om “mod”, det handlar om att det finns tillrĂ€ckligt med utrymme pĂ„ enheten.

Apple Pencil

Liksom den senaste iPad fungerar det med första generationens pennapenna, vilket Àr vÀldigt, mycket exakt. Det kÀnns lyhörd tills du anvÀnder en iPad Pro med sin 120Hz-skÀrm, men den typen av surfplatta Àr mycket dyrare.

iPad Lightning Port

Annars har iPad-kroppen inte uppdaterats mycket. Den kommer i silver, mörkgrÄ och guld, och den har fortfarande ett hörlursuttag och blixtladdningsport. Vi har alltid rekommenderat basmodellen iPad som ett stort vÀrde för vad du fÄr, och den hÀr generationen kommer att tillfredsstÀlla mÄnga mÀnniskor. Vi kommer snart att fÄ en fullstÀndig recension pÄ PCMag.com.

Vidare lÀsning

Tablettrecensioner

Tablettens bÀsta val