Apple håller WWDC 2020 i juni med nytt onlineformat

Apple WWDC 2020-evenemang Apple WWDC 2020-evenemang är endast online

Apple ansluter sig till teknikföretag gillar bland annat Google, Microsoft, Xiaomi eftersom det avbryter den globala utvecklarkonferensen (WWDC) 2020 på grund av rädsla för coronavirus. Den Cupertino-baserade tekniska jätten meddelade på fredag ​​att den inte kommer att vara värd för en fysisk händelse för årets WWDC istället flytta den till online. WWDC 2020 kommer att hållas i juni i år där företaget kommer att tillkännage framtida versioner av iOS, iPadOS, watchOS och tvOS.

”WWDC 2020 kommer att få ett helt nytt onlineformat packat med innehåll för både konsumenter, press och utvecklare. Onlinevenemanget kommer att vara ett tillfälle för miljontals kreativa och innovativa utvecklare att få tidig tillgång till framtiden för iOS, iPadOS, macOS, watchOS och tvOS och samarbeta med Apples ingenjörer när de arbetar för att bygga appupplevelser som berikar Apples liv. kunder runt om i världen, meddelade Apple.

“Vi levererar WWDC 2020 i juni på ett innovativt sätt till miljontals utvecklare runt om i världen, och för samman hela utvecklarsamhället med en ny upplevelse”, säger Phil Schiller, Apples Senior Vice President för Worldwide Marketing. ”Den nuvarande hälsoläget har krävt att vi skapar ett nytt WWDC 2020-format som levererar ett fullständigt program med en online-keynote och sessioner, som erbjuder en fantastisk inlärningsupplevelse för hela vårt utvecklarsamhälle, över hela världen. Vi kommer att dela alla detaljer under de kommande veckorna. ”

Coronavirus-påverkan: Det här är de tekniska händelserna som avbrutits eller skjutits upp

“Med alla de nya produkter och teknologier som vi har arbetat med kommer WWDC 2020 att bli stort”, säger Craig Federighi, Apples Senior Vice President för Software Engineering. “Jag ser fram emot att våra utvecklare tar tag i den nya koden och interagerar på helt nya sätt med Apples ingenjörer som bygger teknologierna och ramarna som kommer att forma framtiden på alla Apples plattformar.”

Express Tech är nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@expresstechnology) och håll dig uppdaterad med de senaste tekniska nyheterna

WWDC 2020-programmet kommer att ge Apples hela globala utvecklarsamhälle och nästa generation apputvecklare de insikter och verktyg som behövs för att förvandla sina idéer. Företaget har också bekräftat att ytterligare information om evenemanget kommer att delas fram till juni via e-post, i Apple Developer-appen och på Apple Developer-webbplatsen.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button