Apple Card rullar nu ut för att vÀlja konsumenter

Apple Card rullar nu ut för att vÀlja konsumenter

Apple-kortet börjar rulla ut för att vÀlja konsumenter idag.

Alternativet att ansöka om kreditkort Àr nu tillgÀngligt för en delmÀngd av anvÀndare som registrerade sig för uppdateringar pÄ det pÄ Apples webbplats, enligt Mashable. Alla andra mÄste vÀnta, men företaget planerar att utöka tillgÀngligheten under de nÀrmaste veckorna.

I samband med den mjuka lanseringen laddade Apple idag upp 10 YouTube-videor som förklarar hur konsumenter kan ansöka om kreditkortet och anvÀnda det. Registrera dig för tjÀnsten i iPhone: s Wallet-app.

TjÀnsten Àr till stor del utformad för att fungera med Wallet-appen i butiker som accepterar Apple Pay. Men du fÄr ocksÄ ett fysiskt titanfÀrgat kreditkort som du kan anvÀnda i butiker som inte accepterar Apple Pay.

AnvÀndare fÄr 2 procent tillbaka pÄ Apple Pay-köp och 3 procent tillbaka pÄ köp som gjorts i Apple Store, Apple.com och iTunes. Alla andra inköp ger dig 1 procent tillbaka. Wallet-appen hÄller en sammanrÀkning av din totala Äterbetalning och hur mycket du har spenderat totalt med kortet.

Apple Card lanseras i samarbete med Mastercard och Goldman Sachs, som förra veckan publicerade villkoren för kreditkortet. Dessa villkor noterar att du kan förlora Ă„tkomst till kortet om du nĂ„gonsin bestĂ€mmer dig för att “jailbreaka” din iPhone och fĂ„ administrativ Ă„tkomst för att Ă€ndra iOS. AnvĂ€ndare Ă€r ocksĂ„ förbjudna att köpa kryptovalutor med Apple Card.

För att behÄlla online-Ätkomst till kortet behöver du en Apple-enhet som Àr inloggad pÄ ditt iCloud-konto. Annars kommer du bara att kunna hantera ditt Apple-korts konto via e-post eller telefon.