Apple Card rullar nu ut för att välja konsumenter

Apple-kortet börjar rulla ut för att välja konsumenter idag.

Alternativet att ansöka om kreditkort är nu tillgängligt för en delmängd av användare som registrerade sig för uppdateringar på det på Apples webbplats, enligt Mashable. Alla andra måste vänta, men företaget planerar att utöka tillgängligheten under de närmaste veckorna.

I samband med den mjuka lanseringen laddade Apple idag upp 10 YouTube-videor som förklarar hur konsumenter kan ansöka om kreditkortet och använda det. Registrera dig för tjänsten i iPhone: s Wallet-app.

Tjänsten är till stor del utformad för att fungera med Wallet-appen i butiker som accepterar Apple Pay. Men du får också ett fysiskt titanfärgat kreditkort som du kan använda i butiker som inte accepterar Apple Pay.

Användare får 2 procent tillbaka på Apple Pay-köp och 3 procent tillbaka på köp som gjorts i Apple Store, Apple.com och iTunes. Alla andra inköp ger dig 1 procent tillbaka. Wallet-appen håller en sammanräkning av din totala återbetalning och hur mycket du har spenderat totalt med kortet.

Apple Card lanseras i samarbete med Mastercard och Goldman Sachs, som förra veckan publicerade villkoren för kreditkortet. Dessa villkor noterar att du kan förlora åtkomst till kortet om du någonsin bestämmer dig för att “jailbreaka” din iPhone och få administrativ åtkomst för att ändra iOS. Användare är också förbjudna att köpa kryptovalutor med Apple Card.

För att behålla online-åtkomst till kortet behöver du en Apple-enhet som är inloggad på ditt iCloud-konto. Annars kommer du bara att kunna hantera ditt Apple-korts konto via e-post eller telefon.

Relaterade Artiklar

Back to top button